Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek csak a farokméret számít?
Van egy srác, semmi extra nincs benne, kb. 175 cm magas, gebe, de elterjedt a fősulin a híre, hogy nagy a farka, 24 cm.
Csomó lány ezért lefeküdt vele, nem is nagyon szoktam más dolgával foglalkozni, mert én amúgy is 1 lányra koncentráltam, egy pici, természetes, aranyos, barna hajú csaj, akiből sosem néztem volna ki ilyeneket! Már elég sokat incselkedtünk egymással élőben, messengeren, minden jól haladt.
Pár hete történt, hogy a többi csajjal dumcsiztak, áradoztak azok a lányok, akik dugtak a sráccal, hogy milyen jól "kitöltötte" "szétfeszítette" őket.
Erre megszólalt suttogva az én kiszemeltem, hogy neki meg alig fért be a szájába múlthéten...
Tiszta ideg lettem, kirohantam a wc-be, hogy ne látszódjon rajtam, beleboxoltam egy akkorát a szappan tartóba, hogy berepedt.
Gondolom most a sok gyökér írogatni fogja, hogy irigykedem, mert csúnya vagyok, kicsi a farkam. Magamról is, meg a farkamról is küldök képet, ha egy györérnek erre van igénye, hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét!
Egyszerűen őt jobbnak hittem!
Aztán megállított, hogy mi a bajom, miért nem beszélek vele, miért kerülöm. Pedig mi már milyen jól megbeszéltük, hogy el leszünk a szünetben. Én csak flegmán felhúztam a vállam, és mentem a büfébe. Aztán most mindennek elhord a barátnőinek, hogy milyen kis begyepesedett, konzervatív köcsög vagyok, apáca való nekem. Én hülye meg még mindig imádom.
Mit tegyek?
Ember, honnan tudod, hogy megtörtént?? Az, hogy azt mondta, nem számít. Nálunk,lányoknál előfordul, hogy a hierachia miatt kamuzunk picit. Ha nem tudott volna mit hozzászólni a témához, utána Őt beszélték volna ki. (De ebből Ti soha nem vesztek észre semmit...) Kérdezd meg tőle, hogy tényleg csinálták-e.
Az is lehet, hogy féltékennyé akar tenni. Nincs kizárva.
Ha meg igaz... Akkor ez van. Vagy így is szereted és próbálkozol (minden lány szereti a romantikát) vagy elfelejted. (Könnyű azt mondani, mi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!