Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem minden nő képes a hüvely orgazmusra, akkor a szexet hogy tudják élvezni? Jó persze tudom van csikló orgazmus is de remélem értitek mire gondolok.
Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 11:27
12/14 anonim válasza:
Basszus pedig valahogy tuti el tudnád érni az orgazmust. Mindent próbáltál? Elég ideig? Én 4 évig abban a tudatban voltam, hogy nem tudok nyalástól elmenni, aztán találkoztam a mostani párommal.
13/14 anonim válasza:
uccsó, nem vagyok gyökér :D kb 8 éve élek szexuális életet, nincs semmi negatív dolog a múltamban, konzervatív nevelés stb, akikkel együtt voltam, szerelmes voltam, törődtek velem mindent próbáltunk, masztizni meg vagy 10 éve masztizok de nuku orgazmus. szexuálpszichológushoz is jàrtam.
màra elfogadtam magam így, elengedtem a dolgot, mert jól érzem magam így, ahogy vagyok :)
14/14 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy gyökér vagy. Nem rosszat akartam, de igazából mindegy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!