Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyal ki a párom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen utál nyalni, én még nem láttam ilyet pasit.. pedig frissen fürdök, alaposan, itt nem ezzel lesz a baj, csak nem értem mi baja van. Kínszenvedés egy nyalás, pedig jól csinálja, csak utálja. 20 L2018. jún. 17. 23:44
1/19 anonim válasza:
"Egyszerűen utál nyalni"
Itt van a válasz
2/19 anonim válasza:
vannak lányok akik undorodnak a szopástól vagy magától a spermától így nem szopnak na most vannak olyan férfiak is akik hasonlóan éreznek a puncival kapcsolatban, gusztustalannak találják, vagy volt valami rossz élmény (ha egy lány nem fürdik szex vagy nyalás előtt elég büdös tud lenni- ami eléggé elveszi az ember kedvét) vagy esetleg a spriccelés vagy a váladék kiadás ami nem tetszhet neki .. elég sok lehetőség van, kérdezd meg tőle, hogy neki miért nem jön be a dolog, lehet, hogy esztétikai oka van
4/19 anonim válasza:
Fogadd el. Nem szereti. Ennyi. Nincs ezzel. Baj. Biztos talál olyan lányt, aki elfogadja majd.
Vele beszéld meg. Ne az internettel.
5/19 A kérdező kommentje:
Nyilvan kerdeztem, erre mindig azt mondja hogy de o igenis szeret.
2018. jún. 17. 23:50
7/19 anonim válasza:
Az en pasim se szeret nyalni. Mondjuk o nem jo benne..de nemtom mi baja :(( ezert laposodik el a szex. Nekem fontos az elojatek. En mindig leszopom ot. De nyalas ritkan van ha meg van akkor nem azon dolgoznank hogy jobb legyen ebben..hanem max kettot lefetyel azt csa. -.- az exeim meg szerettek nyalni de nem tudtaK.
8/19 anonim válasza:
akkor mégse szereti. Mondjuk nem tudom miért, ha én szeretek valakit nem azért nyalom mert finom, hanem az élvezet miatt.
Érdekes mindenesetre, szőrzet hogy áll? Nem lehet az zavarja?
9/19 anonim válasza:
Én ismertem olyat aki úgy lenézte a nőket, hogy azt mondta örüljön egyáltalán hogy a nő leszophatja, nem hogy még ő nyaljon..
Van aki nem szereti, és vannak még az ilyen beállítottságú emberek akik azt gondolják hogy örüljön a Nő ha leszophatja de ő nem 'alázkodik' le oda hogy kinyalja
10/19 anonim válasza:
Nem tudtak... Te meg nem mondtad el nekik, mert te sem vagy képes kommunikálni. Atya világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!