Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom nem nyal ki?
Én még nem találkoztam olyan pasival, aki annyira odáig lett volna ezért a dologèrt.A kapcsolat hajnalán még csak csak, de aztán belustulnak, hanyagolják a témát, persze nem probléma nekik ha te szop@d. :)
Szôval nem vagy egyedül!
Hát ezt sajnálattal olvasom :(
Pedig volt olyan párom, aki imádta, még több év után is.
Egy férfinak az okozza a legnagyobb örömet, ha látja a partnerét élvezni, ezért mindent megtesz, hogy ezt újra és újra élvezze. Ahogy mi nők sem azért szopjuk le a párunkat, mert csikló nőtt a szájpadlásunkra, hanem mert örömet akarunk neki szerezni. Akinek szex közben a saját orgazmusa fontos csak, az nem elég érett a szexre, és nem is tudja, hogy mit veszít.
Rávenni nem tudom, hogy lehet. Azaz nem tudom, hogy érdemes-e. Ha neki nincs arra igénye, hogy élvezze az én orgazmusomat, a kéjtől remegő testemet, akkor én elvesztem az érdeklődésemet iránta.
huh, nem tudom, akkor nekem szerencsém volt a pasikkal, mindannyian szerettek nyalni, nem hanyagolták.
mondjuk ha már kérdezted is tőle a dolgot, de nem változott semmi...meh. talán érdemes lenne megint konkrétan elmondani, hogy neked hiányzik.
persze nem kell erőltetni, de az ember azért a párja kedvében akar járni, és ha kérik, és nem teszi meg úgy, hogy régebben csinálta, az elég nagy fokú önzésre vall..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!