Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sikertelen férfiak indokai?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikertelen férfiak indokai?

Figyelt kérdés

A nyomik között a sláger amiért el vannak a nőknél utasítva:

1, alacsony vagyok

2, ronda az arcom nem tehetek róla

3, túl vékony vagyok

4, macis (zsírdisznó) vagyok.. genetika, munka miatt nincs időm, nincs pénzem jó kajára

5, a nők felszínesek, a belsőmre nem kíváncsiak

6, aranyásó mind , nem tették alám a szüleim a házat meg a bmwt.

7, kicsi csak 15 cm a farkam

8, nem vagyok diplomás mert nem tudtam folytatni a tanulmányaimat ezért mindenki lenéz

9, a nöknek csak a határozott alfa hímek kellenek az adoniszok, de hát én olyan kedves vagyok és nem ez kell nekik hanem bunkók...

Bla bla...

2018. jún. 14. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2018. jún. 14. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Köszönjük.
2018. jún. 14. 23:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdés válaszai között találtam! Nem az én írásom. A kérdésem az hogy van benne valami? Vagyis húzzunk egy virtuális határt! Pl 25 év feletti szűz pasik! Akik még egy csókot sem adtak senkinek. Mennyi az esély rá hogy ők nem hibásak? És a fentebb írt kifogásokkal fogják ezt igazolni?
2018. jún. 14. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Erre van egy kedvenc mondásom....

[link]

2018. jún. 14. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen. Kb ezek azok a teljesség igénye nélkül. Egyik sem tehet róla, ne bántsd őket.

Tegyél fel inkább egy kérdést hogy kis péniszed van, van-e esélyed a nőknél. Mindjárt odasereglenek.

2018. jún. 15. 00:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért ne. Igaz én nő vagyok! De a poén kedvért kiírhatom! :)
2018. jún. 15. 00:19
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ja és egy kis alig 170cm es fickó(1,69 m)aki persze amióta tudok róla(1982-83) mindenki le-douche-ozza("zuhany" fickó)mert kiáll a véleményéért és nem áll be a sorba...

Az én apám megmondta:Fiam mindenkinek meg akarsz felelni?Adok egy kötelet...

De miért apu?

Bármit csinálhatsz,bárhogyan az életben,legjobb szándékkal akár nagyrészt az emberek egyik fele utálni fog érte másik oldal meg nem...

2018. jún. 15. 02:03
 8/11 anonim ***** válasza:

#5 Szuper trigger :)

Szerintem ilyen jó halcsali sincs...

2018. jún. 15. 02:06
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Nekem se indokom, se kifogásom.

18 éves vagyok, de még egy lány kezét sem fogtam meg, pedig helyes, magas, sportos, okos, kedves, figyelmes, empatikus, vicces, magabiztos srác vagyok.

Egyszerűen csak nincs barátnőm. Felesleges kifogásokat gyártani. Semmi értelme ebbe ölni a drága időm.

2018. jún. 15. 02:46
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
igen a lúzer mentalitásukkal így állnak hozzá és ilyen picsogó kisfiúk kevés nőnek kellenek, de azért egy idő után belefáradnak és tesznek azért, hogy összejöjjön és nem csak kifogásokat keresnek majd
2018. jún. 15. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!