Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, mégis sikertelen nő (és férfi)?
Láttatok már ilyet az életben, hogy valaki bombaszép nő és mégis sikertelen több területen is az életben, pl. munka, párkapcsolat vagy más magánélet beli dologban? Magyarul arra gondolok, hogy aki szép nő, eleve nagyobb eséllyel indul akárcsak egy állásinterjún is [1], nyilván sokan akarnak összejönni vele, szóval majdhogynem garantált a sikere az élet minden területén.
[1]: nem tudom már pontosan melyik kutatás, de kimutatta, hogy azokkal a nőkkel és férfiakkal, akik extrém széparcúak/jóképűek, eleve nagyobb arányban nyernek felvételt állásra tudásuktól függetlenül illetve jobb szándékkal állnak hozzájuk akárhol, több mindent elnéznek nekik munkahelyeken is. Egyébként reprezentatív kutatás
volt.
Mik a tapasztalatok?
Kor és nem is kéretik! :]
Én jól nézek ki, mégsem érzem magam sikeresnek férfiként.
Bár igyekszem azzá válni. Inkább ez számít szerintem...
Még csapjuk hozzá, hogy a szépeket okosabbnak is nézik! (ezt is egy kutatásnak köszönhetjük)
Nekem 2 ismerősöm van, akik bomba csajok, az egyik a magánéletében szerencsétlen, nem talál férfit.
A másik egyszerűen csak nem volt szorgalmas és nem képezte magát, úgyhogy a gyártósoron szépséges.
Az lehet, hogy szépség bónuszt ad, de azért nem a minden.
"Magyarul arra gondolok, hogy aki szép nő, eleve nagyobb eséllyel indul akárcsak egy állásinterjún is "
Ne zavarjon, hogy a hr munkatársak és az interjúztatók nagy része nő, tehát baromira nem számít a külső.
Azbpedig eleve egy ostoba tévhit, hogy aki jól néz ki az sikeresebb is. Pont nem, mert azt hiszi, hogy a külső minden ami persze idővel változik.
A kérdezőnek igaza van. Honnan tudom? Végeztem egy kis kísérletet. Tudjátok, én nem vagyok egy szép férfi. Persze vannak, nők, akik mint, barát kedvelnek, de…
Szóval értitek, mire gondolok. És ebből elegem lett, hát belevágtam egy kísérletbe. Másnak adtam ki magam. Ezt a neten könnyű megtenni. Néhány jó kép, és megvan az összhatás. Tudom most dühös nők hada fog véresre marcangolni. De sosem mentem túl messzire. Beszélgettünk, tudták, hogy messze élek. Itt nem az átverés volt a cél. Egyszerűen csak kíváncsi voltam milyen lenne, ha szebbnek születek. Mert minden másban igazat írtam. Ez fontos volt. Ahogy most is az, de ebben a kísérletben még fontosabb.
És hát gondolhatjátok! Olyasmit is elértem néhány óra alatt, amit én magam talán fél év alatt, ha elérek. MINDEN a KÜLSŐRŐL SZÓL! Számomra egyetlen tanulság volt ebből. Az hogy én magam, sosem fogom elérni azt, amit a szép emberek, 5 perc alatt elérnek.
Aki most azzal jön, hogy a külső nem minden, az vagy még nem igazán ismerkedett, (Talán szűz) vagy hazudik!
Bár leírhatnám, miket átéltem, csak mert nem vagyok egy Adonisz. De már így is túl hosszú lett az Írásom. Privátban azért leírhatom hosszabban…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!