Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiu/ferfi aki heteroszexualus, megis undorodik attol, hogy nyelvvel kenyeztessen egy lanyt/not?
Figyelt kérdés
Szoval fiuk/ferfiak, ti hogy vagytok ezzel? Es van olyan, aki siman a noi nemiszervtol is undorodik? Vagy aki nem szereti, ha egy lany/no benedvesedik?2016. márc. 17. 16:34
1/9 anonim válasza:
En undorodok az izetol ha a lany cigizik vagy sokat alkoholizal...
2/9 anonim válasza:
#1 nem csodálom :D
Úgy én is! :P
De amúgy alapvetően engem nem izgat fel hogy nyalhassak..
Ha kell csinálom, de felőlem simán elmaradhat...
30/F
3/9 anonim válasza:
Ember Mik vannak én egesznap nyalnek.
Persze akie tetszik..
18F
4/9 anonim válasza:
engem sem hoz lázba igazán a punci látványa, a nő bármely más része igen.
5/9 anonim válasza:
Biztos van ilyen, de bátran állíthatom, hogy az nem én vagyok!
6/9 anonim válasza:
ha nem is undorodok, de total semleges... ha nem kell epp nyalni annak csak orulok.
de mint latjuk, sokan igy vagyunk
7/9 anonim válasza:
Én biztos nem, csodás dolog a puncinyalás. :)
8/9 anonim válasza:
én undorodom tőle azért mert büdös.
9/9 anonim válasza:
Én imádok nyalni kivéve ha dohányzik a nő, csak a párom csiklandós így nem szereti :-( 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!