Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá hogy ő is kényeztessen orálisan?
5 hónapja vagyok együtt barátommal, ő volt nekem az első (neki már volt előttem más) nagyon jó a szex( bár nincs összehasonlítási alapom :D) az elejétől kezdve én kényeztettem őt orálisan, és az első alkalom előtt meg utána is párszor ő is engem(nem olyan sokszor) most viszont ez valahogy teljesen kimarad.Pedig én nagyon szeretném. Én mindig csinálom nekem, van hogy kér de persze magamtól is. Csak nem tudom én hogy kérjem meg rá, nem lesz furcsa ha közben megkérem rá?
előre is kösz a válaszokat
20/l
Cica,laposodik a kapcsolat:/
Én szeretek nyalni.
Miért lenne furcsa? Egy kapcsolat alapja, hogy megbeszéljétek a problémáitokat és a vágyaitokat is. Néma gyereknek anyja se... :)
Szedd össze a bátorságod, és a következő alkalommal mondd meg neki hogy te ezt igényled.
Jó szórakozást! ;)
Nem értem mi a probléma. :D
Ha "végeztél" vele, említsd meg neki hogy visszafele is működhetne a dolog sokkal gyakrabban mert nagyon szereted mikor csinálja. Ennyi.
Szexelni tudtok, de beszélni róla nem? Akkor még van hova fejlődni.
Neked nem furcsa, amikor ő megkér az orális szexre? Akkor neki sem lesz fura.
Van egy vágyam, próbáld ki rajta, hátha:
Fektesd az ágyra, csinálj úgy mintha te akarnád kényeztetni, csókolgasd mindenhol, aztán egyszercsak kötözd ki a kezeit, vetkőzz le, és térdelj a mellkasára, és nyalasd ki magad. Ha ezt csinálná velem egy nő, nekem nagyon tetszene, egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!