Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a legeleső szex/szeretkezés alkalmával hogyan kényeztessen titeket a nő orálon kívül?
A legizgatóbb nekem az, ha forró, szenvedélyes csókolózás közben kézzel simogatja, veri...
Ez után jön nálam a lábbal izgatás (bár ez történhet minden előtt, ruhán keresztül is, a tényleges előjáték előtt), majd a legvégső az orális előjáték.
Én orálnál pl. egyáltalán nem tartom izgatónak ha a lány úgy teszi, hogy én ne férjek hozzá Sehol; pl. elém térdelve, vagy az ágyon fekve teljesen lecsúszva. Ha órál, pláne ha a legelső alkalomról van szó, csak úgy izgalmas számomra, ha 69-es pózban történik.
39/F
Szerintem sehogy. A legelső alkalommal úgyis a korai magömlés a leggyakoribb probléma.
Akinél esetleg erekciós problémák vannak ott lehet szükség külön kényeztetésre, de az már nagyon függ az egyéntől.
Én pedig azt remélem, hogy nem miattam fagytak le a válaszok.
Valóban úgy értettem (félre), hogy a fiú számára ez lesz életében az első alkalom.
Hogy a kérdésre válaszoljak, ha nekem lenne egy vadiúj szexkapcsolatom, az első együttlét varázsát elsősorban az újszerűsége adná, külön kényeztetés nélkül is. Vszleg kipróbálnék 2(-3) klasszikus pózt, de a lényeg az lenne, hogy partneremnek ne legyen kellemetlen. A belefeledkezés ráér a későbbiekben.
Ha a partner túl profinak bizonyulna, az esetleg elgondolkoztatna (utóbb) a múltjával kapcsolatban, persze ez már teljesen személyiségfüggő, ismerni kellene hozzá a kapcsolat erősségét.
Tehát csak természetesen, ahogy a helyzet hozza, illetve ahogy a partner kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!