Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez szeretni való, vagy már nyálas?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok szűz, de például nagyon szeretek ölelkezni, csókolózni, szex után kényeztetni, simogatni ( imádom orálisan csúcsra juttatni a partnerem, aktus közben azt súgni a barátnőmnek, hogy szeretem, meg gyönyörű vagy...Szerintetek ez gáz?(Még csak egy barátnőm volt, de vele már szakítottam-nem a szex miatt) Sokszor hallom/olvasom, hogy a "hard-core" szexet jobban szeretik a lányok. Nektek mi erről a véleményetek?2016. febr. 26. 18:34
1/12 anonim válasza:
párom is szokta mondani néha ezeket, és én nagyon szeretem :)
2/12 anonim válasza:
Nem nyálas.
Aranyos :) Szerintem minden lány szereti ha kényeztetik:)
3/12 anonim válasza:
Öcsibogyó, ne itt reklámozd magad.
4/12 anonim válasza:
"Sokszor hallom/olvasom, hogy a "hard-core" szexet jobban szeretik a lányok." Szerintem ez csak azokra a lányokra jellemző akik nem szerelmesek hanem csak szex kell nekik. Nem nyálas amit csinálsz!
5/12 anonim válasza:
szerintem ez így ebben a formában ratyi!! Minden lánynak ugyan azt mondod? Amúgy ezeket mely pasi nem szereti ha tetszik neki a lány? Ha mind ezt szereted akkor miért is nincs veled a lány?
6/12 anonim válasza:
Nagyon jól csinálod, viszont ha egy kis hard-coret is bevezetsz az aktusba, kivalló élményeitek lehetnek ;). És ez nem jelenti azt, hogy nem vagytok szerelmesek! (22L)
8/12 anonim válasza:
Az én barátom is ezt csinálja és imádom. :)
Egyáltalán nem gáz, sôt..
18/L
9/12 anonim válasza:
Ha sikerül a csúcsra juttatni, az már jó pont. Viszont én jobban szeretem a "hardcore-t".
10/12 anonim válasza:
abszolút nem nyálas, párom is ilyen, nekem ez jön be.
A hard-core tőlünk távol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!