Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltem egy lánnyal akivel a szexre terelődött a szó?
Szóval a szexről beszéltünk hosszasan, de már nem először. A szex minden részéről..(ő el is mondta (nem kérdeztem) hogy hol.és hogy szőrtelenít stb.)
Én megkérdezem hogy csináljuk valamit sex petting stb.
Ő azt mondta Max csók.
Végül semmi se lett :(.
Azt mondta (ami 1000% ban igaz én csak helyelni tudtam) hogy nála is vannak otthon és nálam is ( és valószínűleg ébren) és így nem tudnánk semmit csinálni ( ő nem nagyon így).
Szóval szerintetek van rá esély hogy szeretkezzek valaha vele?
18f ő 18l
köszönöm zöld kéz
reggel egy kicsit bővebben majd kösz de ment a zöld
De nem szeretnék vele járni?
Ez baj? Előtte el hívjam valahova vagy jó ha csak folytatom a beszélgetést és előbb utóbb szerencsém lesz,
Ha nem csak otthonban gondolkoztok akkor lehetséges.
Autó, lassan jön a jó idő és lehet a természet lágy ölén is, de vannak olcsó szállodák is akik néhány órára is adnak ki szobát.
Köszi
Lol autónk nincs de köszi a tippet
A természet lágy ölén jó ötlet csak ahhoz várni kell.
Amire gondoltam hogy beszélek vele és megvárom amíg nem lesz otthon nála senki és akkor...
Köszi
Azért mégjöhetnek tippek zöld kéz mindenkinek :)
Simán.
Ott a természet, meg lehet bérelni lakásokat néhány órára.
DE, először mondjuk nem ártana "bemelegíteni", smárolás meg kis taperolás, hogy ő is kellőképpen úgy álljon hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!