Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány, akit hónapok óta nem láttam, nem beszéltem vele, jelezte, hogy meginna velem egy kávét. Vélemények?
Figyelt kérdés
Ez a lány azóta szimpi, mióta megismertem, és asszem kölcsönös a szimpátia, de nem történt köztünk soha semmi. Ő tudja, hogy bejön nekem, de korábban nemet mondott a közeledésemre. Lehet, hogy csak barátkozni akar? 17+F2015. okt. 18. 21:54
2/3 anonim válasza:
lehet, hogy valaki átbas*zta a palánkon és téged mint "b" megoldást gyorsan előránt a kalapból, hogy a bánatát felejtse, mert tudja, hogy te rendes vagy, bár valószínűleg nem vagy esete, de ha szerencséd lesz akkor legalább dugtok is!
3/3 PearlDiver válasza:
Szerintem nyugodtan élj a lehetőséggel. Ha rájön, milyen értékes lehetsz neki, azt kár lenne veszni hagyni. Persze azért nem kell pincsikutyaként viselkedned - csak elegánsan, tisztelettel, nyitottan, méltósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!