Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogadják el az emberek általában jobban a leszbikus lányokat, mint a meleg fiúkat? Linkelek két képet. Vélemények?
1.
2.
Az első képre az emberek többsége azt mondja, hogy "fúúj", a másodikra viszont sok pasi teljesen felizgul és azt mondja, hogy két lány együtt szexi. Hol itt az igazság?
"A nőknek elnézzük ők szépek is."
Szerintem a 2 srác is szép.
1. Egyikre sem kattintottam rá.
2. Nem ítélem el őket,csak ha egy pasit sem tartok vonzónak,akkor kettőt sem.
Kérdező, nyilván nekik nem szép a két srác... Egy dolgot lehet mondani: már megbocsáss, de szívük joga, hogy az tetszen nekik, aki... Ez van.
Én lány vagyok, én egyiket se ítélem el, de most komolyan... mindenkinek lehet véleménye. Nem racionális, nem igazságos.... ezek érzések, beállítódások.... nem lehet őket irányítani...
Azért, mert sok pasi szeretne két nővel is együtt lenni, izgató számukra, ha két csaj nyalakodik, stb... Míg a csajok számára nem igazán izgató, ha két pasi nyalja-falja egymást...
A csajok általában "cicásak", nyalakodnak, stb., és általában egy csajjal szemben ez az elvárt viselkedés... Míg egy pasitól az az "elvárt", hogy férfias legyen, férfi legyen, erős, stb., és valahogy a b*zik nem férnek bele ebbe a kategóriába...
Nem tudom megmondani, hogy miért van ez... valahogy nekem is "szimpatikusabb" két csaj együtt, mint két pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!