Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi és homoszexuális férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és homoszexuális férfiak, nők, ti kiteszitek facebookra identitásotokat?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy nem sok ember "vállalja fel" facebookon a szexualitását. (tudjátok arra gondolok hogy az Érdeklődés pont alatt mit állítotok be)

és ha valakinek nincs beállítva semmi, akkor az azt jelenti még gondolkozóban van, vagy szimplán elfelejtette?:D

2013. febr. 27. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2013. febr. 27. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én szimplán nem állitottam csak be. Ahogy címet tel számot sem irok le. Abból ha nincs oda írva semmi ne vonj le következtetéseket.
2013. febr. 27. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

1. egyáltalán nem érdekel mi a szar van ott

2. aki beállítja, nem árt elgondolkodni, ha netán új munkahelyre mész megnézhetik fent vagy-e, ( hidd el megtudják nézni )

3. engem ez az oldal nem mozgat meg, nem vagyok a sok marhaságra kíváncsi,

4. gondolkodik a franc rajta, akinek kell az tudja milyen beállítottságú vagyok N

2013. febr. 27. 16:55
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm ezt a csodálatos videót, igazán a témába vág.. lehet hogy hülye a kérdés, de tényleg érdekel ez...

szóval a továbbiakban nagyon értékelném az ilyen kommentek mellőzését.

2013. febr. 27. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"ha valakinek nincs beállítva semmi, akkor az azt jelenti még gondolkozóban van, vagy szimplán elfelejtette?:D"

...vagy csak szimplán nem ott tervez ismerkedni, esetleg nem érdekli az egész Facebook?

2013. febr. 27. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

"köszönöm ezt a csodálatos videót, igazán a témába vág.. "

Igen, cseszdmeg, témába vág! Ugyanis az ott közölt gondolat fogalmazódott meg bennem, amikor elolvastam ezt az agyzsibbasztó kérdést.

Ne egy idióta "adatbázisra" adj, hanem ismerd meg szépen az embereket! Attól, hogy valamit leközölsz a sz*ros fb-on, az még nem jelenti azt, hogy "vállaltad", mert ahhoz a valós életben is kell tenni. Sőt, inkább az számít, hogy ott mit teszel, csak sajnos egyre többen elfelejtik már ezt.

2013. febr. 27. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
detto mint a 83%-os írta.
2013. febr. 28. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szimplán nem töltöttem ki. Amúgy elég egyértelmű rólam, aki meleg, az tuti rájön, aki nem, de mondjuk sejti, odajöhet megkérdezni. Egyébként a húgom beállította, hogy férfiak és nők, de szerintem nem biszex, csak érdeklik az emberek.
2013. febr. 28. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én facebookra nem teszem ki, de itt ezen az oldalon vállalom, ahogy a nicknevemből is látszik.
2013. febr. 28. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs kiírva, hogy Érdeklődés: Nők, de meg van jelölve a párom, én is neki, tehát aki megnézi látja. Egyébként meg nagyon válogatom az embereket, hogy kinek jelölök vissza, és kinek nem. Akivel egyszer együtt dolgoztam, és elmentünk bulizni, vagy egy volt osztálytárs, akivel soha nem voltam jobb viszonyban (stb) azoknak nem is jelölök vissza.
2013. febr. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!