Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és homoszexuális férfiak, nők, ti kiteszitek facebookra identitásotokat?
Azt vettem észre, hogy nem sok ember "vállalja fel" facebookon a szexualitását. (tudjátok arra gondolok hogy az Érdeklődés pont alatt mit állítotok be)
és ha valakinek nincs beállítva semmi, akkor az azt jelenti még gondolkozóban van, vagy szimplán elfelejtette?:D
1. egyáltalán nem érdekel mi a szar van ott
2. aki beállítja, nem árt elgondolkodni, ha netán új munkahelyre mész megnézhetik fent vagy-e, ( hidd el megtudják nézni )
3. engem ez az oldal nem mozgat meg, nem vagyok a sok marhaságra kíváncsi,
4. gondolkodik a franc rajta, akinek kell az tudja milyen beállítottságú vagyok N
köszönöm ezt a csodálatos videót, igazán a témába vág.. lehet hogy hülye a kérdés, de tényleg érdekel ez...
szóval a továbbiakban nagyon értékelném az ilyen kommentek mellőzését.
"ha valakinek nincs beállítva semmi, akkor az azt jelenti még gondolkozóban van, vagy szimplán elfelejtette?:D"
...vagy csak szimplán nem ott tervez ismerkedni, esetleg nem érdekli az egész Facebook?
"köszönöm ezt a csodálatos videót, igazán a témába vág.. "
Igen, cseszdmeg, témába vág! Ugyanis az ott közölt gondolat fogalmazódott meg bennem, amikor elolvastam ezt az agyzsibbasztó kérdést.
Ne egy idióta "adatbázisra" adj, hanem ismerd meg szépen az embereket! Attól, hogy valamit leközölsz a sz*ros fb-on, az még nem jelenti azt, hogy "vállaltad", mert ahhoz a valós életben is kell tenni. Sőt, inkább az számít, hogy ott mit teszel, csak sajnos egyre többen elfelejtik már ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!