Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy orálisan is kényeztessen?

Figyelt kérdés
Pl hogy kapja be a szerszámot (persze nem kell tövig), és szopogassa, stb? Én kinyalom őt, élvezi is, viszont cumizni nem akar. :(
2015. dec. 2. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Kend be csokival... :D
2015. dec. 2. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Mond hogy itt repul a madar es dugd be a szajaba :)) Amugy nem lehet ... keress olyan baratnot aki annyira szeret hogy kepes a kolcsonos kielegitesre ! :D
2015. dec. 2. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátnőd? gondolom még fiatal :)
2015. dec. 2. 18:14
 4/9 A kérdező kommentje:
24
2015. dec. 2. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
beszéltetek róla? mit mondott, miért nem akarja?
2015. dec. 2. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha szerelmes beléd akkor meg kellett volna, hogy kívánja. Hiszen az is egy csodás dolog ha úgy állnak hozzá és ő maga fedezi fel a szépségét. Ha egy lány kényezteti a barátját az a lánynak is jó érzés és felettébb izgató. Adj még neki időt, hogy ő érezzen rá az ízére és ne noszogatás miatt csinálja.

Amúgy is a lassú rávezetés a legpraktikusabb. Mindig csak keveset és majd egyre többet.

2015. dec. 2. 18:36
 7/9 PearlDiver ***** válasza:
100%

Hát, az van hogy kényszeríteni semmi ilyesmit nem szabad, de nem is érdemes. Csak az a jó, ami mindkettőtöknek jó.

Amit tehetsz, hogy őszintén, szeretettel, türelmesen beszélsz erről vele. Ha látod hogy idővel képes lehet legyőzni az ellenérzéseit, akkor add meg neki ezt az időt. Ha nem tűnik egyáltalán hajlandónak, akkor meg gondold végig, számodra mennyire kardinális kérdés a szopi, és hogy illetek-e egymáshoz.

2015. dec. 2. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megfigyeltem valamit magamon. Alapvetően nem szeretem az orált adni, viszont ha jön egy olyan férfi, aki tetszik, szeretem, és szépen tudja előadni ezt a dolgot, akkor szívesen csinálom neki. Viszont akkor is idő kell ahhoz, hogy felébredjen ez az érzés bennem. Ha régebb óta együtt vagytok, akkor lehet veszett ügy, de ha nem régóta akkor várj még szerintem, hátha kívánni fogja ő is.
2015. dec. 2. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Mekkora balek vagy.
2015. dec. 3. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!