Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám újra kívánni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám újra kívánni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Koránérő típus vagyok, már 13 éves koromtól aktívan csajozom. Mondták, hogy egyszer majd kinövöm, én is reméltem, hogy egyszer majd kinövöm. Annyi nővel voltam már, hogy pontos számot mondani sem tudok, de bőven 100 fölött.

8 hónapja van egy gyönyörű, szexi, aranyos, kedves lány, aki igazi álomnő, szeret engem és én is szeretem őt.

Kapcsolatunk kezdetén ha lehetőségünk volt rá, naponta 6-8 alkalommal is szexeltünk különböző helyeken, különböző pózokban, ez a szám pedig idővel elkezdett csökkenni. Volt egy stresszesebb időszakom, előléptetés miatt és arra gondoltam, hogy biztos emiatt és barátnőm sem vetette a szememre. De azóta minden rendeződött ezen a téren, de az együttléteink száma továbbra is csökken. Már hetente egyszer is nehezemre esik.

Kerestem a neten mindenféle vágyfokozót, osztrigától fűrészpálma kapszuláig, de semmi sem segített. Már majdnem a viagrához nyúltam, amikor a munkahelyemen rámstartolt egyik kollegina, aki külsőleg egyáltalán nem ér a barátnőm nyomába. Nagyon szeretem a barátnőmet és nem akarom megcsalni de a testem ellentétesen viselkedik. Mikor a kollegina flörtöl velem már merevedésem van, mikor a barátnőm mellettem fekszik és kezébe veszi a farkam, alig akar megkeményedni.

Miért van ez velem? Ki lehet ezt egyáltalán nőni vagy örök életemre ilyen maradok? A régi emberek hogyan tudtak 50 évet is leélni egyetlen nő mellett, akit szerettek?

2015. okt. 18. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
irigylem a problémáidat
2015. okt. 18. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt a megszokás teszi. A megoldás, hogy új helyeket, új helyzeteket és időpontokat kerestek a szexre. Soha ne legyen megszokott "rutin",
2015. okt. 18. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Neked nem való az egyéjszakástól hosszabb kapcsolat4

De közöld mindenkivel előre! Úgy korrekt!

2015. okt. 18. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
kicsit túl hamar próbáltatok ki mindent, kötözött már ki ? vagy próbáljál megint "randizni" vele hát ha újra vonzódsz majd hozzá
2015. okt. 18. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóméknál teljesen ez a helyzet. Pont 2 hónapja beszéltünk róla, mivel nagyon közel állunk egymáshoz így megosztja velem a problémáit! 6 éve van együtt a barátnőjével, 4 éve élnek együtt gyönyörű szép nő, mondom ezt nőként.

És mondtam neki hogy változtassanak mindenen, ugyanis annyira megszokták egymást, hogy már nincs semmi új a kapcsolatukban.

Elkezdtek újra randizni, flörtölni, húzni egymás agyát mint az elején, gyakran elmennek azokra a helyekre ahová a kapcsolatuk kezdetekor jártak, új dolgokat próbáltak ki együtt.

És 2 hete kaptam egy csokor rózsát, mert a tanácsomra, újra egymásra találtak. :) Mindig valami újdonságot visznek a megszokott hétköznapokba!

Vágynak egymásra. Sms-ek szokatlan helyzetekben és időszakokban. (pl este 6-kor egy munkavacsora közben)

2015. okt. 18. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szagolgasd a pináját. Nekem ez bevált.
2015. okt. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!