Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magukat rondának találó, illetve fiúk körében sikertelen lányok: ti mennyire lennétek benne egy szexkapcsolatban?
Semennyire!27 vagyok átlagos külsővel nem ronda inkább olyan semmien,gyerekes alkat baba arc... 18 éves koromig ismerkedtem,voltak több éves kapcsolataim mind csak azért volt velem mert tetszettem egy kicsit meg el ökörködtük a napot viszont egyse azért amilyen ember vagyok. Megtanultam ha valaki nem nézi a másikba hogy milyen ember és nem ezt értékeli azzal felesleges foglalkozni.
Rengeteg időt csesztem el olyan csajokra,nőkre akik csak a külsőt és az ökörködést nézi.
Semennyire, nem érdekelnek már a férfiak, láttam a foguk fehérjét. Dugni jó lennék de az utcára már nem lépne ki velem, tipikus férfi logika, használd ki, alázd meg a másikat, légy önző. Hát en nem adok nekik örömet, azzal hogy engem tárgynak használnak, a qrváknak meg kiteszik a lelküket aztán még ők sírnak. Szóba sem akarok állni férfival, szexkapcsolatozzanak a szép csajokkal, ilyenkor hol vannak a babribabák, akik után csorgatják a nyálukat?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!