Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim! Hány esélyt adtok egy férfinak, hogy kielégítsen titeket? Hány sikertelen kísérlet után teszitek ki a szűrét?
Tisztazzuk elsore mit jelent a kielegiteni kifejezes...
Utana tudok valaszt adni
Hát nekem ősszel volt egy férfi, neki mindig jó volt, de nekem nem volt képes örömet szerezni. És a legrosszabb, hogy mindig csak pár pillanat kellett volna hozzá. Ez 1-2-szer elmegy, de azért a 10. után tök rossz érzés. Nem hiszem el, hogy egy férfinek nem fontos, hogy a nőnek is jó legyen. Ha szex közben nem sikerül, mert elmegy, azt még megértem. De utána szerintem igenis csinálnia kéne valamit, hogy a másiknak is jó legyen.
Azt is hiába mondtam, hogy szeretem, az sem érdekelte. előjáték közben feldugta a könyökét is. úgy fájt, hogy azt hittem odacsinálok, de ez sem érdekelte.
szóval úgy döntöttem, hogy ennek nem sok értelme van :D
Mit takar ez pontosan?
Nem áll fel neki? Lelankad? Hamar elmegy? Nem jó vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!