Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor megszületett a gyermeke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megszületett a gyermeketek, utána mennyire nehéz "ravenni" a feleséged hogy oralisan kielegitsen?

Figyelt kérdés
Persze tudom hogy akkor a gyerekkel van elfoglalva az ember es nem szexelhet amíg a hegek be nem gyógyulnak de egyszerűen teljesen kész vagyok es alig bírom mar.

2016. szept. 2. 09:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "rávenni"? Normális kapcsolatban a felek megbeszélik a dolgokat. Azaz elmondom neki, hogy mi a problémám, ő meg segít rajtam, magától, örömmel és nem azért mert "ráveszem".
2016. szept. 2. 09:14
 2/27 anonim ***** válasza:
43%
Én jelenleg az első babámat várom. De el se tudnám képzelni hogy ne tegyek valami jót a páromnak addig amig nem tudunk újra szeretkezni. De pl barátnőm 1 éve szült Ő alig várta hogy le teljen a 6 hét gyermekágyi vérzés.. Bár Ő császáros volt de ha épp nem fájt neki a heg akkor ült az ágyon a párja az ágy mellett állt és óvatosan kényeztette. 22 L
2016. szept. 2. 09:14
 3/27 anonim ***** válasza:

Utolsó ti ilyen részletességgel megbeszélitek a nemi életeteket? Fura.

Rávenni? Ezt én sem értem. Beszéld meg vele, hogy te továbbra is nőként (is) tekintesz rá és vannak szükségleteid, ennyi. Ő rohadtul nem fogja kívánni szerintem és ez természetes is, de valóban segíthet rajtad másképp

2016. szept. 2. 09:20
 4/27 anonim ***** válasza:
41%
2#-es vagyok. Kedves 3#-as válaszoló.. már több mint 16 éve barátnők vagyunk. Persze hogy mindent megbeszélünk és természetesen részletesen.. Nincs tabu bármiről tudunk beszélgetni. Úgy hogy egyikünk sem érzi magát kellemetlenül ;)
2016. szept. 2. 09:23
 5/27 anonim ***** válasza:
Kedves 2#, jó de így hogy ül az ágy szélén a párja meg áll előtte és úgy elégíti ki? Kölcsönösen ismeritek kkor a farokméretet, fazont stb? Nincs vele bajom csak mi pasik ennyire nem szoktuk részletezni csak nagy vonalakban
2016. szept. 2. 09:30
 6/27 anonim ***** válasza:

Képtelenség rávenni.

35f

2016. szept. 2. 09:30
 7/27 anonim ***** válasza:
51%
2-es vagyok. Oké persze farok méretről meg fazonról nem esett szó.. Nyilván azért mondta el hogy Ő ül a párja meg áll mert ugye egy császáros heggel pont nem egy 69-es póz lesz a legkényelmesebb ráadásul Őt még nem is lehetne kényeztetni mert vérzik.. És a " Térdelj és szeress " póz sem épp aktuális császár után. Szóval igazából csak ez az egy lehetőség van! Egyébként vissza térve olyan nincs hogy rágvenni.. Egy normális párkapcsolatban nem kell az embert rá venni semmire se mert meg tudják beszélni.. Pl akinél meg veszélyeztetett terhességet állapítottak meg ott 40 hétig + 6 hét gyermekágyi vérzésig Tilos a szex!!! Ami azt jelenti hogy 46 hétig max csak orális szex van 1 oldalúan mert ugye egy orgazmus is okozhat vetélést.. Szóval ha már gyermeket vállalatok ne csak a kielégülésre koncentráljatok. Hanem inkább segítsetek a pártokat!!!
2016. szept. 2. 10:01
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a választ csak hogy tudjam miről csacsog a párom otthon. A második résszel egyetértek
2016. szept. 2. 10:17
 9/27 anonim ***** válasza:
Első gyermeketek? Próbálj meg minél több terhet levenni a válláról. Ha tud egy picit pihenni, lesz kedve hozzád is. Én sok segítséget kaptam, alig vártam a 6.hét végét és addig sem voltam hálátlan..
2016. szept. 2. 10:25
 10/27 anonim ***** válasza:
nálunk még nincs gyerek, de nagyon remélem hogy azért néha a feleségem gondol majd erre. Párszor beszéltük már, főleg azért, mert van egy ismerős párunk ahol nuku szex nem volt baba alatt és a csaj halál féltékeny volt arra ha a pasi maszturbált.
2016. szept. 2. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!