Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megszületett a gyermeketek, utána mennyire nehéz "ravenni" a feleséged hogy oralisan kielegitsen?
#21:
Lehet együtt csinálták, mert írta többször is, hogy többen is voltak a fősuli alatt, akikkel együtt egészítették így ki a zsebpénzt :-)
Én azt megértem (és toleráltam is), hogy pici baba mellett jóval kevesebb ideje és kedve van a feleségnek.
De azt nehezen értem meg, hogy várandósság alatt nincs testiség, mert ha a nő nem is szeretné a behatolást, ezernyi más módja van - vagy oké, nem kívánja, de.. szóval az, hogy a marok marcsát is sajnálja a férjétől, ez nálam a suttyóság és a böszmeség netovábbja. Most komolyan: oké, hogy nem akar segíteni a férjén, de ha az segít saját magán, abba mért kell beleszólni?
"Most komolyan: oké, hogy nem akar segíteni a férjén, de ha az segít saját magán, abba mért kell beleszólni?"
Szerintem az se oké, hogy lesz*ja a férje igényit. Az ilyen nő a szülés után is le fogja.
Teljesen átérzem a gondodat. De tudod a házaséletben alap a rendes kommunikáció.
Ha igazán szeret a párod, megteszi ezt neked, hiszen neked is vannak igényeid. Gondolom, a terhesség előtt te is megtettél számára mindent az ágyban amit kértél tőle.
Nálunk is baba van, és még csak a 4. hétnél tartunk, de a feleségem majdnem minden nap 3* megkíván, és csinálja magától.
Nem posztolgat facéra, nem látja vendégül a barátnőit minden áldott nap, azokkal foglalkozik akik valóban fontosak az életében. A kicsivel, és velem.
Beszéljétek át. Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!