Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vehetném rá a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vehetném rá a barátomat hogy ő is kielégítsen orálisan?

Figyelt kérdés
Én 19 éves lány vagyok, a barátom 18 éves. Nekem ez előtt volt egy 3 és fél éves kapcsolatom, amiben szinte mindent megtapasztaltam, neki viszont még nem volt előttem komoly kapcsolata, csak egyszer szexelt előttem valakivel. 3 hónapja vagyunk együtt, már több együttléten is túl vagyunk. Számomra természetes hogy kielégítem orálisan, de ő még nem csinálta, azt mondja fél tőle. Akármikor szóba kerül a téma mindig azt mondja hogy majd ekkor meg akkor meg hogy felkészíti magát rá mert én olyan jó vagyok benne ő meg biztos béna lenne. Hogy tudnám végre rávenni anélkül hogy megsérteném?

2017. júl. 3. 10:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj de az ilyen ember hogy fél a szexualitástól? a puncitól? a nyalástó? nem hiszem hogy elég érett lenne egy kapcsolatra.
2017. júl. 3. 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Gondolom, fogalma sincs róla, hogy mit és hogyan kéne csinálni.
2017. júl. 3. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg hogy te is igényled az orális kényesztetést és nyugtasd meg nem baj ha béna legfeljebb az első néhány alkalommal nyalás közben adj instrukciót, miként és hogyan. Majd belejön.

Az első kapcsolatomnál béna szűzként én is féltem, de mégis nagyon de nagyon kívántam orálisan is ösztönösen. Nyalás közben kapott instrukciókat követve meg persze az ösztönöimre hallgatva, meg lettem dicsérve, hogy nagyon ügyes vagyok. Igaz azóta finomítottam a technikán és jobb és jobb lettem. Meg kell értenie a barátodnak, hogy csak akkor lesz jobb ha gyakorol, és mégis ott a lehetőség egy elő példányon megtanulni a nyalakodás fortélyait használja ki a lehetőséget :) Nem fogja megbánni, legalábbis én anno nem bántam meg azóta egy közösülés nem volt orális kényesztetés nélkül. 26/F

2017. júl. 3. 11:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem büdös a puncid? Lehet ezért talál ki kifogásokat
2017. júl. 3. 12:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már többször is szóba jött és tisztában van vele hogy ennek adok-kapokként kéne mennie, de valamiért soha nem tudom rávenni. Kínos neki hogy nekem már volt egy kapcsolatom és sokkal tapasztaltabb vagyok nála. Fél hogy nem lesz olyan jó mint az exem.
2017. júl. 3. 12:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem az ^^"
2017. júl. 3. 12:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Esetleg ha kicsit dominánsaban azt mondanád, hogy most valami újat próbáltok, mégpedig a 69et! Ledöntöd, fölétérdelsz, és azt mondod, hogy akkor most olyat kap, ahogy őnigyekszik!😏
2017. júl. 3. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Furcsa egy lelki problémája van. Komplexus, hogy te tapasztalt vagy, az ex meg jobban kényeztette esetleg a p*ncidat.

Azt hinném hogy lusta, ne adj Isten önző. Meg alapban. Kellettél neki aztan fraszban van mert voltál valakivel és most hűha! Minek hajtott rád akkor. Ez szubjektiv de kifogasnak tűnik. Nem tudom az együttlétre pontosan mit értettél. De d*gni nincs komplexusa?

2017. júl. 3. 13:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Édes jó istenem! Mondd, hogy kamu! Ennyire töketlen nem lehet egy fiú, ez már szégyen a férfitársadalomra nézve.
2017. júl. 3. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
És az ilyeneknek van barátnője...
2017. júl. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!