Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá a barátomat hogy ő is kielégítsen orálisan?
Beszéljétek meg hogy te is igényled az orális kényesztetést és nyugtasd meg nem baj ha béna legfeljebb az első néhány alkalommal nyalás közben adj instrukciót, miként és hogyan. Majd belejön.
Az első kapcsolatomnál béna szűzként én is féltem, de mégis nagyon de nagyon kívántam orálisan is ösztönösen. Nyalás közben kapott instrukciókat követve meg persze az ösztönöimre hallgatva, meg lettem dicsérve, hogy nagyon ügyes vagyok. Igaz azóta finomítottam a technikán és jobb és jobb lettem. Meg kell értenie a barátodnak, hogy csak akkor lesz jobb ha gyakorol, és mégis ott a lehetőség egy elő példányon megtanulni a nyalakodás fortélyait használja ki a lehetőséget :) Nem fogja megbánni, legalábbis én anno nem bántam meg azóta egy közösülés nem volt orális kényesztetés nélkül. 26/F
Hát nem tudom. Furcsa egy lelki problémája van. Komplexus, hogy te tapasztalt vagy, az ex meg jobban kényeztette esetleg a p*ncidat.
Azt hinném hogy lusta, ne adj Isten önző. Meg alapban. Kellettél neki aztan fraszban van mert voltál valakivel és most hűha! Minek hajtott rád akkor. Ez szubjektiv de kifogasnak tűnik. Nem tudom az együttlétre pontosan mit értettél. De d*gni nincs komplexusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!