Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá a barátomat hogy ő is kielégítsen orálisan?
Figyelt kérdés
Én 19 éves lány vagyok, a barátom 18 éves. Nekem ez előtt volt egy 3 és fél éves kapcsolatom, amiben szinte mindent megtapasztaltam, neki viszont még nem volt előttem komoly kapcsolata, csak egyszer szexelt előttem valakivel. 3 hónapja vagyunk együtt, már több együttléten is túl vagyunk. Számomra természetes hogy kielégítem orálisan, de ő még nem csinálta, azt mondja fél tőle. Akármikor szóba kerül a téma mindig azt mondja hogy majd ekkor meg akkor meg hogy felkészíti magát rá mert én olyan jó vagyok benne ő meg biztos béna lenne. Hogy tudnám végre rávenni anélkül hogy megsérteném?2017. júl. 3. 10:44
11/13 anonim válasza:
Kifogásokat keres.
De szerintem úgy vedd rá, hogy addig se $zopás, se szex nincs, amíg ki nem nyal.
Abból majd talán ért... És minden alkalmat kezdjetek ezzel!
(Én 25 évesen elvettem egy 20 éves srác szüzességét. Kérés nélkül nyalt, és olyan odaadással, hogy a sok tapasztalt bika tanulhatna tőle...)
12/13 anonim válasza:
Lehet meleg, de meg nem tud rola :-(
13/13 anonim válasza:
Ha ezzel jön, hogy fél, mert béna lesz meg felkészül rá, mond meg neki, hogy a legjobb felkészülés ha rajtad gyakorol
Meg esetleg mondhatod neki, hogy majd segítesz irányítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!