Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavarna, ha ilyet tenne a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Egyedül élek már, és időnként a barátnőm eljön hozzám és nálam van 2-3 hetet. Az elején még csak előttem sem sétált melltarto nélkül, de mostanság mindig. Ugy mindig, hogy átjönnek néha haverok is, és olyankor is csak egy rövid ujju polot felkap, vagy egy pántosat. Néha ugy befigyelnek a mellbimboi és láttam, hogy a haverjaim is figyelmesek lettek, mert nagyobb méretü melle van és ha mozog, vagy lehajol akkor jol lehet látni, és van, hogy a polonak dekoltázsa is van. Lehetséges, hogy akarattal csinálja? Vagy csak nagyon otthon érzi már magát 2 év után?2018. jún. 13. 01:22
21/21 anonim válasza:
Ha téged zavar, hogy a barátai így látják, akkor kérd meg, ha vendégek jönnek, vegyen fel melltartót. Egyébként én sem hordtam soha melltartót, mert olyan formájú a mellem, hogy nem volt rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!