Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket zavarna ha a barátnőtök nem engedné hogy kinyaljátok?
Figyelt kérdés
én nem igen vagyok oda érte.. adni imádom az orális szexet de kapni nem nem tudom hogy miért.. friss kapcsolatom van még nem történt semmi köztünk de nem tudom hogy mondjam majd el neki hogy nem szeretem ha nyalnak inkább ujjazon aztán szex2017. júl. 15. 16:06
1/14 anonim válasza:
Képzeld én nyelvvel szeretek mélyen dugni nyalás helyett,olyan mint az ujjazás.Mit szólsz? F
2/14 anonim válasza:
Zavarna. De ha szeretem, lehet elfogadnám. Szeretek nyalni.
4/14 anonim válasza:
Ha kézzel engedi, hogy kényeztessem, az elég bőven. De legalább azt engedje.
5/14 anonim válasza:
Nő vagyok, de el nem tudom képzelni, h a párom ne nyaljon. Nálam ez alap.
6/14 anonim válasza:
Én se szeretem... volt aki megértette de volt aki hülyének nézett
19/L
7/14 anonim válasza:
mágjára vele nem csak vicceltem :D amugy kutya pózba legalább ki kell nyalni nincs menekvés ez van :DD
8/14 anonim válasza:
Az én barátnőm se szereti, de meg tudok lenni nélküle. 24f
9/14 anonim válasza:
Hú kutya pózba imádok nyalni,de hátulról állva nyalni amikor én térdelek a titkos fegyver. ;) Szexmániás F
10/14 anonim válasza:
Èn se szerettem először, ha még nem nagyon próbàltad lehet,hogy csak gàtlásosabb vagy ebben vagy fèlsz. Mindenképpen jó kipróbálni egyszer legalább, ha pedig inkább az ujjazàst élvezed akkor vezesd rá a párodat, húzd oda a kezét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!