Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szolga fiúk, miből látszik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolga fiúk, miből látszik, hogy a kapcsolatotokban a barátnőtök a dominánsabb?

Figyelt kérdés
Mások előtt próbáljátok ezt titkolni, vagy nem csináltok belőle nagy ügyet?
2017. júl. 12. 20:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Nyíltan válalom én személy szerint hogy az van mindig amit a barátnőm akar csak béke legyen.

Én pl így

2017. júl. 13. 19:31
 2/18 A kérdező kommentje:

Miért nem szakítasz vele?

Mit szokott csinálni a barátnőd, ha nincs "béke"?

2017. júl. 13. 21:28
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Egy bizonyos pontig próbáltam eltitkolni de a barátnőm olyan h nem lehet. Sőt, ha mások előtt ugráltathat azt külön élvezi. Inkább jó képet vágok hozzá, hiszen valahol én is élvezem, bár a barátok előtti lejáratás sose szerepelt a fantáziáim között. Néha van h rámjön h annyira utálom az ilyen helyzeteket, de aztán a barátnőm helyrerak, és igazából rájövök, h jobb ha engedek neki.
2017. júl. 13. 22:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Második, a barátnőd erősebb fizikailag, mint te? Kettesben kell kényeztetned a lábát?
2017. júl. 14. 19:14
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem titkolom. Nem merem. Még a végén szétcsattintja a fejemen a sörösüveget, miközben lepattintható szemű szopóálarcban masszírozom a talpát.
2017. aug. 10. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

3-as vagyok. Nem mondanám h erősebb, de nem is gyenge. Vannak technikái, és némi harcművészetet is tanult. Hosszútávon legyőzöm, de rövidtávon tud fájdalmat okozni ha akar ill. elég ügyes és okos ahhoz h legyőzzön adott esetben.

De azt h "helyrerak", inkább lelki értelemben mondom, mert abban nagyon profi. Meg persze bdsm, ahol már nem a testi erejét használja, hanem fenyítőeszközöket, meg egyéb büntetéseket. De persze félreértés ne essék, ezek mind olyan dolgok amikre én is vágyom.

2017. aug. 15. 19:31
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
En csak szeretnek egy ilyen baratnot.. vagy szexkapcsolatot.. hogy a csaj magasabb mint en,kicsinek gondolja a farkam es alazza,cikizi,2 ujjal veri ki,bekapja tovig siman mert olyan kicsi..stb egy alom lenne.:)
2017. aug. 22. 07:36
 8/18 anonim ***** válasza:
58%

Hát én munkahelyen mondjuk nem szeretem elmondani, mert utána csak a cikizés megy. Nem minden ember megértő.

Ha csak egymás mellet látsz sétálni minket az utcán akkor nem látszik, de pl ha hülyít más fiúkat nekik el szokta mondani hogy van barátja csak kicsi neki, meg nem tudja megdugni rendesen meg ilyenek.

2018. márc. 14. 18:29
 9/18 anonim válasza:
34%
Hát amikor az első rossz szóra a karatés formás testű úrnőcském a földre/ágyra terít és ráül az arcomra, hogy fulladozzak alatta és ha akar az orromba finghasson az szerintem ezt mutatja. ( nagyon büdöseket tud kiengedni hála a sok zöldségnek amit eszik )
2018. máj. 20. 07:38
 10/18 AERROW ***** válasza:
68%
Azt a k*rva eget hogy itt mennyi beteg ember van és gondolom mind olyan ember akik mellett reggel elsatalok az utcán
2021. jún. 8. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!