Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolga fiúk, miből látszik, hogy a kapcsolatotokban a barátnőtök a dominánsabb?
Nyíltan válalom én személy szerint hogy az van mindig amit a barátnőm akar csak béke legyen.
Én pl így
Miért nem szakítasz vele?
Mit szokott csinálni a barátnőd, ha nincs "béke"?
3-as vagyok. Nem mondanám h erősebb, de nem is gyenge. Vannak technikái, és némi harcművészetet is tanult. Hosszútávon legyőzöm, de rövidtávon tud fájdalmat okozni ha akar ill. elég ügyes és okos ahhoz h legyőzzön adott esetben.
De azt h "helyrerak", inkább lelki értelemben mondom, mert abban nagyon profi. Meg persze bdsm, ahol már nem a testi erejét használja, hanem fenyítőeszközöket, meg egyéb büntetéseket. De persze félreértés ne essék, ezek mind olyan dolgok amikre én is vágyom.
Hát én munkahelyen mondjuk nem szeretem elmondani, mert utána csak a cikizés megy. Nem minden ember megértő.
Ha csak egymás mellet látsz sétálni minket az utcán akkor nem látszik, de pl ha hülyít más fiúkat nekik el szokta mondani hogy van barátja csak kicsi neki, meg nem tudja megdugni rendesen meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!