Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szolga fiúk, miből látszik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolga fiúk, miből látszik, hogy a kapcsolatotokban a barátnőtök a dominánsabb?

Figyelt kérdés
Mások előtt próbáljátok ezt titkolni, vagy nem csináltok belőle nagy ügyet?
2017. júl. 12. 20:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Engem van hogy leteremt, leszid, kioktat az utcán vagy boltban. Visszaszólni nem szabad, mert annak rossz vége lenne.
2021. jún. 21. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Én a sarokba térdepelve várom haza.
2021. júl. 3. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
De jó lenne egy domináns barátnő
2021. júl. 14. 11:30
 14/18 anonim válasza:

9

mi a fasz xd

2021. júl. 25. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Titkolni?

Hogy tudnánk?

Nekem is domináns barátnőm van, és ismerek még egy két hasonló kapcsolatot ahol a csaj a domináns, de esélyünk se lenne titkolni.

2021. aug. 29. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

Csak egy kérdés. Hogy mi a k élet van? Xddd

Ha ennek csak a fele komoly, amik itt vannak, akkor hétfőm nem merek bemenni az egyetemre se többet.

2021. szept. 12. 03:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Akivel nekem van kapcsolatom, kezdetben azt hittem hogy szereti ha csak néha domináns vagyok és én is kièlhetem a vágyaimat rajta.. erről sokat beszéltünk és azt mondta hogy jobban szereti ha ő irányithat és uralkodhat rajtam, de aztán sok dolgot megtudtam róla hogy az előttem lévő nőkkel mit tett meg, és csalódtam de nagyot ezügyben... nem tudom velem miért nem teszi ezt, és rákérdezni már így nem is tudok, mert egy állítás/tagadásával nem megyek semmire. Csak magamban keresem azt a"hibát"hogy én vajon miért nem vagyok jó azokra a hajlamokra..?
2021. nov. 3. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Mennyi troll van a válaszolók között. Még simán be is veszik sokan a nagy részét. 😅
2022. jan. 11. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!