Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk titeket zavarna, ha ilyet tenne a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Egyedül élek már, és időnként a barátnőm eljön hozzám és nálam van 2-3 hetet. Az elején még csak előttem sem sétált melltarto nélkül, de mostanság mindig. Ugy mindig, hogy átjönnek néha haverok is, és olyankor is csak egy rövid ujju polot felkap, vagy egy pántosat. Néha ugy befigyelnek a mellbimboi és láttam, hogy a haverjaim is figyelmesek lettek, mert nagyobb méretü melle van és ha mozog, vagy lehajol akkor jol lehet látni, és van, hogy a polonak dekoltázsa is van. Lehetséges, hogy akarattal csinálja? Vagy csak nagyon otthon érzi már magát 2 év után?

2018. jún. 13. 01:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem zavarna. Úgy természetes, úgy szép. A 90-es évek vége fele ivódott bele ennyire az emberek fenébe ez a melltartó mánia.
2018. jún. 13. 07:22
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem gáz. Ne mutogassa magát. Pontosan tudja, hogy mit vált ki a férfiakból az ilyen. Valami nincsen rendjén.....
2018. jún. 13. 07:34
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Szándékosan viselkedik kihívóan. Egy nő nagyon pontosan tudja mit vált ki a férfiakból. Direkt hergeli a haverjaidat, hogy milyen szándékkal azt nekik kell tudni.

Itt elég széles lehet a skála. Lehet csak egy kis örömet akar nekik oozni, lehet be akar náluk vágódni hogy milyen vagány csaj, lehet valamelyik bejön neki és akar valamit tőle, az is lehet hogy valamelyiket (vagy mindet) be akarja venni egy kis csoportos szexbe ahol agyon kényeztetitek.

2018. jún. 13. 07:48
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

13.Nak minden szava igaz.

kérdező az a helyzet hogy papucs vagy nem tudod kezelni ezt a helyzetet.

2018. jún. 13. 08:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ezt a kérdést, az dönti el hogy téged valójában zavar- e? Lehet, hogy zavaró l, de lehet hogy jó végignézni a sóvárgó tekinteteken, te tudod. Ha zavar akkor beszélj vele erről finoman..
2018. jún. 13. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:

1 vagy megkérni dugnod rendesen

2 igen itthon érzi magát

Én is szoktam egy száll pólóban lenni ami hosszú póló tehát nincs kint a p..csám

De azért melltartóban nem flangálok!

Ha téged ennyire zavar akkor nyisd ki a szád

És mielőtt jönnek a haverok mond meg a párodnak hogy öltözzön fel rendesen

Ne mutogassa ne kellesse magàt! Vagy szimplán mond meg hogy téged zavar h szinte majdnem pucér amikor itt vannak nálatok a haverok és a látványon nem akarsz osztozni 😂

24N

2018. jún. 13. 09:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Dugd meg jól, és akkor nem lesz ilyen. De ha nem akarod, akkor kérd meg a barátaidat. De amúgy én is megnézném. Hol laksz?
2018. jún. 13. 11:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Képet is küldhetsz.
2018. jún. 13. 11:33
 19/21 anonim válasza:
Szerintem a nők érzik, ha stírölik őket. Kizártnak tartom, hogy ne venné észre. Engem pl. az is zavar ha egy haverom barátnője mély dekoltázsú öltözéket vesz fel, mert akarva-akaratlanul is oda szaladhat a tekintet, ami a megfelelő körülmények mellett extrém kínos tud lenni. Én megkérném, hogy öltözzön fel normálisan társaságban. Egy haverom nője is pont ugyan ezt csinálta, a vége az lett, hogy mikor megromlott a kapcsolatuk több emberrel is kikezdett a társaságból és néhányan meg is dugták.
2018. jún. 13. 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:

szeretem ha a párom ezt csinálja, izgat is ha másnak is tetszik :)

a seggét folyton bámulja mindenki, olyankor direkt belemarkolok, egyeztetjük a bámulóval az anyagminőséget aztán ennyi :D

2018. jún. 14. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!