Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki próbálta már lakásos prostival a kakiszexet?
Nekem döbbenetes, hogy vannak akik ezt pénzért be vállalják...
De az igénybevételéről még nemmolvastam beszámolót, úgyhogy valaki privibe írhatna egyet, ha van egy kis ideje.
Meg pár részlet érdekelne...
más kérdés mit írnak be mit vállalnak, meg mit ígérnek a telefonban aztán megint más kérdés élőben ha sor kerül rá mi a valóság
ugyanez a helyzet pl. análnál. Elmész aztán közlik túl méretes vagy nem jó, meg ez se jó meg az se jó csak lehúzás az egész.
Még hogy gusztustalan a "hugy", hát igy ahogy fogalmazol, az is :-)
Én viszont sokszor itattam már kád vizben lányokkal sok sok Martinit pezsgővel és bizony eljött a pillanat, amikor nagyon kellett nekik pisilni, kiültettem őket a kád szélére kicsit hátrádőlve csak úgy feltört a szökőkút belőlük, na az volt az én pezsgőm, imádtam mindig is. Ilyen tipusú élvezkedésben bármikor benne lennék ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!