Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 évesen tapasztalan férfinak csak prostival van esélye szexelni?
Egy 20 éves szűznek se jut más, hidd el.
Másfelől olcsóbban is kijössz úgy, mintha a barátnőd tartanád el, hidd el. S az örömlánynál legalább tuti a szex, mert arra fizettél be...
30/F
Vannak elhanyagolt nők, akik pl nem modell alkatúak, nem túl szépek.
Ha kissé lejjebb adnák egyesek az igényeiket, akkor nem lenne probléma.
Miért adja lentebb az ember az igényeit, ha egyszer megengedheti magának a jó minőségű árut?
Az meg, hogy nem havi 400.000-et költök havi 2 dugásra (JÓ ESETBEN!!!), hanem mondjuk csak 60-70-et 4-5 alkalomra, az pusztán tudatosság.
#1-es voltam...
"Másfelől olcsóbban is kijössz úgy, mintha a barátnőd tartanád el, hidd el" Létezik olyan, hogy dolgozó nő, aki pénzt keres és nem kell eltartani. Bár ezt valóságnak hívják, nem négy fal közötti ködös álomképnek.
Amúgy kérdező mi baj lenne abból, ha elmész prostikhoz? Önbizalmat is ad.
#1-es vagyok!
Napóleon nem volt buta ember:
"Minden nő k***a kivéve az anyánkat és a lány testvérünket, de ne feledjük, hogy ők is nők!"
Ennyi...
#1 Elég szomorú, hogy egy 30 éves férfi ennyire ostoba.
Nyilván a mai Magyarországon minden, párkapcsolatban élő férfi százezreket költ havonta a barátnőjére, tök reális elképzelés. :P
Kérdező: nem a szüzességeden fog múlni, hogy tudsz-e ismerkedni vagy sem, ha határozott és normális a hozzáállásod (és nem is nézel ki vállalhatatlanul - pl. ápolatlanság, béna öltözködés, girbe-görbe testtartás stb.), akkor nem is feltételezik majd, hogy esetleg szűz lehetsz (saját tapasztalat, mivel én is majdnem ennyi idősen szexeltem először és előtte én szedtem fel, majd vittem haza buliból a csajt - szerinted ezek után reális, hogy rákérdez, szűz vagyok-e? :D Még előtte volt egy másik csajjal, hogy mondtam neki poénból, hogy szűz vagyok (és akkor még az is voltam), erre annyit válaszolt, hogy "ja, én meg az első női pápa leszek".
Én inkább azt mondanám az 1-re, hogy ő egy 30 éves fiú.
Egy férfinak nincs ilyen gondolkodása.
Kedves első. Mesélj, ki kakilt bele a reggelidbe?
Utolsónál a pont, ami téged illet. Nevetséges nézőpont. Emberről beszélsz, nem tárgyról. Nem áru. Egyik nő (vagy férfi) sem tökéletes, de mindenki szerethető valami miatt. És "minden nő k...."? Miért is? Minden nő valakinek az anyja, vagy a lánya. Akkor miről is beszélsz?
Lenne egy baráti tanácsom: tiszteld embertársaidat. Igen, a nőket is. Kezeld őket veled egyenrangúként.
De amíg egy nőt tárgyként kezelsz, ne várj csodát. Ha valakit 52arnak tekintesz, attól ne várj tiszteletet, szeretetet, csak kihasználást.
Kedves kérdező. Nem csak prostinál van esélyed. Dolgozz rajta, hogy határozottabb, magabiztosabb légy, és hajrá ;) lépj ki a konfort zónádból. A ku... nem visz előre, semmivel nem leszel sikeresebb miatta. Egyedül fejben dől el az egész dolog.
Nos, bár nem tartozna rátok, de ha már kérdeztétek:
7 és fél évig voltam együtt egy nővel, érettségi előtt jöttünk össze, egész egyetem alatt nagyon szerettük egymást, és soha meg sem fordult a fejemben, hogy mással kavarjak.
Egyetem után felkerültünk Budapestre, mert vidéken 0 lehetőség volt elhelyezkedni a szakmámban, és a fizetések, karrierlehetőségek a 0-hoz közelítettek.
Nem volt egyikünknek sem olyan szülői háttere, hogy megengedhessünk egy puccos albérletet, így kivettünk egyet úgy, hogy 1 évig a bérleti díj csak kb. felét fizettük volna, de cserébe kifestünk és kipofozzuk. Ezzel meg is voltunk a nyáron 2-3 hónap alatt. Szeptember első hetében a munkából arra mentem haza, hogy össze volt készítve a bőröndöm, és csak ennyit mondott az exem: "Ennek vége, mehetsz. Itt fent találok már nálad jobb partit is!"
Bamm... 7 év. Mikor én már eljegyzést és családot tervezgettem fejben, persze nyilván előtte az anyagi hátteret kellett megteremteni, ami miatt feljöttem én is.
Plusz azt már nem is említem, hogy miatta hagytam ki az egyetemen azokat a dolgokat, ami hozzá tartozott volna alapból - pl.: bulikon összeszedett egy éjszakások - , mert őt szerettem.
Utána sokáig nem próbálkoztam (eleve egyik ismerősömnél húztam meg magam, míg sikerült lakást találni).
Aztán elkezdtem élőben ismerkedni, tinderezni. Utóbbit 2 lány után feladtam. Tinderen is az ilyen túl pózolós, kisminkelt lányokat kapából balra húztam, mert nekem taszító, nem természetesek.
/Plusz gondoljunk bele, aki ilyen műkörmös, szolis bőrű, fitnesz szökevény nő, az tuti nem eszi meg se az én főztömet se ő nem fog főzni, így vigyem minden nap étterembe, fizessem a szoláriumot, a műkörmöst, a kozmetikust... bőven összejön így a havi 3-400.000, és lehet keveset mondtam./
Az egyik nő 5 perc beszélgetés után rákérdezett: "Mennyi a nettód havonta és mennyit tudsz ebből kihozni a csekkek után?"
Volt egy másik, akivel elmentünk randizni. 2. randi végén felajánlottam neki, hogy hazaviszem. Odaértünk a kocsihoz, és azt mondta, inkább hív egy taxit, mert ő ebbe nem száll be.
Innentől kezdve nem hinném, hogy lenne okom tisztelni a nőket, mert szerintem nem érdemlik meg.
(Csak pár példát írok le a saját tapasztalataimból, de ismerősi körből akadna még jó pár...)
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!