Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb dolog amit prostival kipróbáltatok/csináltatok?
Ilyen hülyeségeket mellőzzétek, hogy levágattátok vele a füvet, meg árkot ásattatok velük.
Kort is légyszi
Nálam nincs ilyen. Szexuális életet párkapcsolatban életem eddig.
Büszke vagyok arra, hogy nekem sosem kellett fizetnem a szexért, és mindig találtam nőt, akivel ingyen is perverzkedhetek.
:-)
Rendben, örülj neki meg magadnak, de a kérdés a prostizókhoz szólt.
(Gondolom olyan perverzségeket csináltatok, hogy te mosogattad el a koszos tányérokat szex előtt :'D )
#5 Fúj bazm eg :'D
De ilyenkor a szarlé felszivárog a húgycsöveden?
Vagy nem hánytál? Én tuti ha raknék púzóba, és felszakadna a guma, netán kihúznék vonattal egy szarpogácsát... hát instant hánynék rá a csaj hátára. Csurogna végig az oldalán meg a mellén anyám nokedlije, tejfellel. Szerintem hívnák a gorillát, és addig ütnének, amíg posztmodern biciklilezáró alakba törnének a csontjaim.
Majd kigurítanának a Swiftből, anyámék háza előtt. Legalább a temetés méltósággal legyen meg.
Hát nekem sajna nem volt még semmi nagyon perverz. 120 kilós nő, ez talán magában is perverz sokak szemében.
Illetve volt 1-2x anál, de ez is sokaknál teljesen alap.
Van sok vágyam, de kakit meg beöntést még nem volt merszem kérni...
Aki már csinálta az írja már meg privibe, hogy milyen hirdetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!