Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 30 évesen tapasztalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 évesen tapasztalan férfinak csak prostival van esélye szexelni?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 22:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%
Posti alkalmanként 10-20 ezer. Egy hónapban van 30 nap ami kb 4 hét. Ha heti egyet akarsz az is 40-80k havonta. Ennyibe egy rendes csaj nem kerül. Mondjuk havonta egy mozi egy cukrászda, uszoda, Macdonalds, 3-4 fagyizás, pár kis ajándék és megúsztad a dolgot havi 40-50-ből de akkor sokat mondtam és akkor hetente több alkalommal kapsz puncit. De vannak ennél szerényebb igényű csajok is akik elvannak a plázázással is meg a sétával a belvárosban.
2018. máj. 15. 20:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha életben nem költöttem havi 50-et a csajomra :d pedig jól keresek.

Közös programok, olyanok ahová alapból mentem volna. Azt nem számolon...Kaja pia feleztük, eleve már nem járok sokat partizni.

2-3 hetente egy kirándulás, az egy 10-es mondjuk.

Havi 15-20 max, időnként pedig nyaralás, de nekem olyan nőim voltak, akikkel közösen fizettünk és nem volt rászorulva az élősködésre.

Ha meghívtam kajálni, akkor persze én fizettem, de nem volt elvárás.

2018. máj. 15. 23:16
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
Most ez komoly? Tényleg anyagi szempontból elemzitek egy nő fogyasztását? :D Neeeeee... Ennél leljebb már tényleg nem süllyedhetünk... Még azt számoljátok bele, hogy mennyi a károsanyagkibocsátása, oszt' má tényleg szépen fogunk kinézni. Emberek, a francba! Nézzünk már magunkba kicsit. Elhiszem, hogy a mai világban ku r van-ehéz embernek maradni, becsülettel, gerinccel, tisztelettel a másik ember irányt, és törekedni a jóra, de legalább igyekezhetnénk. És egy szebb világban élnénk.
2018. máj. 16. 01:08
 24/27 anonim ***** válasza:
24%

Ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs. Vannak olyan lányok akik ha a férfi nem költ el a közös programjaikra x tízezret egy hónapban akkor zsugorinak és olcsójánosnak nézik. Sajna van ilyen nem is kevés. Az átlag fizetés meg kb 100-150 között lehet. Amikor egy sima mozi 5 ezer két főre a rágcsával együtt. Élményfürdő 10-es. Szerintem a férfinek kell többet költenie. Az én felfogásomban még a férfi a családfenntartó és az egzisztenciáért felelős személy és szerintem sok nő is így van ezzel. Teljesen reális számolni olyan eshetőséggel amikor egy jobban kinéző nagyobb financiális igényű csajjal jön össze az ember. Nyilván nem azt mondom hogy mindenért a férfi fizet de a közös programok anyagi terheit javarészt ő viseli. Ez a felezős dolog szerintem kicsinyesség kategóriának néz ki.

35F

2018. máj. 19. 18:49
 25/27 anonim ***** válasza:
41%

#10 - ilyen szánalomra méltó senkiházi patkánnyal se találkoztam még. Nos, viszont a te logikád alapján, akkor mostantól az én szememben minden férfi egy senkiházi patkány. Ja nem, mert nekem van némi intelligenciám és tudom, hogy egy emberből nem lehet kiindulni... még ha a többség az is. Attól meg nem kell félnem, hogy egyszer egy olyan típusu férfivel vet össze a balsors, mint te vagy (senkiházipatkány), mert van emberismeretem és tudom, hogy kivel szabad egy kapcsolatot elképzelni és kivel nem. Szóval te nem csak egy senkiházi patkány vagy, hanem egy buta senkiházi patkány. :)

Én nő vagyok és soha nem vártam el, hogy bármit is fizessenek helyettem, főleg nem a szépészeti dolgaimat, mert azok csak rám tartoznak. Ha nyaralni mentünk, mindent felosztottunk, hogy ki mit fizetett. (Volt, hogy ő fizetett többet, de azért, mert ő jóval többez keresett, így kb egálban voltunk, hisz úgymond ugyanannyit költöttünk).

Ha én ilyen vagyok, szerintem még nagyon sok ilyen nő van. Nem tagadom, jól esett, ha kedveskedett nekem valamilyen ajándékkal, de én is szoktam neki...

Én soha nem dobnék ki senkit csak úgy, főleg nem hét év után. Itt jön közbe az, hogy na, ez vajon mennyire igaz, valamint ha igaz nem tudhatjuk, hogy nem volt rá oka a volt nődnek, hogy így bánjon veled ;) és ha tinderen ilyen luvnyákat szedtél össze, akkor az sem véletlen, már te vágysz rá, hogy folyton csalódj. Nem is a nők (a NORMÁLIS nőkre gondolok) elvárása, hogy mindent fizessetek helyettük, hanem a tiétek... Miért költesz ennyit a nőre? Hülye vagy te?

Vannak a földön normális nők, de azok nyilván nem egy senkiházi patkánnyal fognak összejönni :)

Kérdező pedig... nem, nem csak prostinál van esélyed. De a te döntésed, hogy csak náluk akarsz-e esélyt.

2018. okt. 21. 21:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Annak azért oka van, hogy valaki 30 évesen még szűz. Engem az érdekelne, hogy őszintén, miért is nem volt még senkivel ennyi idő alatt?

Várja az "igazit"? Akkor keresgéljen és ne a fizetős szolgáltatáson gondolkodjon. Az igazi majd megtanítja

2018. dec. 9. 07:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Pont az igazit lehet elb....szni így.

Egyszerű, a kezdeti sikertelenségek és balf..szkodás után a legtöbben magukba fordulnak és feladják. Aztán 30 évesen ott állnak, hogy semmit se tudnak a nök meghódításáról és bevonzásáról, na meg a szerelem megtartásáról.

Itt már nincs igazi, ha jön is, kb menekül is a francba...

Kinek kell egy szorongó 30 éves kisgyerek?

2018. dec. 9. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!