Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 30 évesen tapasztalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 évesen tapasztalan férfinak csak prostival van esélye szexelni?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 22:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

10: Sajnálom a sztoridat. De ezért a pár nőért utálni az összeset... háááát...

Engem csaltak/aláztak/átvertek stb... De, hogy ezért elítéljem/egy kalap alá vegyem az összeset, hát az kicsit erős lenne, pedig a TE retorikád szerint azt kellene tennem, de valahogyan még sem érzek rá késztetést. Minden nő nálam tiszta lappal indul és én már úgy vagyok vele közel 40 környékén, hogy ha jó sül ki belőle, akko' bódottá! :)

2018. máj. 12. 08:40
 12/27 anonim ***** válasza:

10: nos.. értem és megértem amit érzel, de azért a választás a tiéd is volt, hogy milyen nőkkel próbálkozol. De álljon itt egy klasszikus:

[link]

:D

2018. máj. 12. 09:35
 13/27 anonim válasza:
Hat szerintem ne prostival keress tapasztalatot, en negyszer voltam negy kulonbozonel, abbol egyszer volt csak jo.
2018. máj. 12. 10:44
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

Soha életemben nem költöttem nőre ennyit. A fizetésemet sem mondtam el egyiknek sem, csak max jóval később. Valamit nagyon benéztek akkor.Eleve mondjuk nálam értelmes nők játszanak, akiket nem kell eltartani és közösen fizetve még egyszerűbben is mennek a dolgok.

Másrészt meg 30 évesen már szükséged van segítségre, önbizalomnövelésre. Menj el nyugodtan, próbáld ki, kísérletezz.

Tapasztald ki legalább magad részéről hogyan működnek a dolgok... de ne feledd prostival csak kúrni lehet, szeretkezni nem.

Ha már enyhültek a félelmeid akkor lehet csajozni, de ezért sokat le kell tenned az asztalra, hogy vonzó férfivé válj.

2018. máj. 12. 16:05
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

A tapasztalatlant a szűz szinonímájaként használod? MErt ha igen akkor a válaszom az hogy eddig is volt esélye nem prosti kategóriás nővel szexelni és ezután is lesz de ha nem él a lehetőségekkel akkor marad a prosti...

Ha a menzán csak az asztalnál üldögélsz egy órát akkor is volt esélyed enni csak nem mentél oda a kiadóablakhoz a tálcáért. Most meg azt kérdezed hogy fogsz-e egyáltalán kajához jutni?? Az üldögélős hozzáállással továbbra sem fogsz enni de a lehetőséged továbbra is meglesz mint ahogy meg is volt eddig is. Azzal a kitétellel érvényes persze a hasonlat hogy az életben záróra előtt féllel senki nem fogja megkérdezni hogy ugyan már nem akarsz-e végre enni mert zár a konyha....

35F

2018. máj. 12. 17:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Jobb anyagi helyzet is kellene ahhoz, hogy legyen esélyem. Talán addig fogok prostikhoz járni, amíg ezt meg nem valósítom.
2018. máj. 12. 20:37
 17/27 anonim ***** válasza:
39%

Jobb anyagi helyzet? Mire konkrétan? Suli mellett diákmunkát végzek, amiből az utazást, kaját és a lakást is fizetem. De annyi mindig marad, hogy be tudjak ülni a barátaimmal egyet sörözni, vagy itt-ott egy pizzára. Ha keresed a társaságot, lesznek barátaid. A barátságokból alakulnak ki a legtartósabb párkapcsolatok. Ha már vannak barátaid, és valamelyik jobban kezd bejönni, elhívhatod sétálni. Az nem kerül pénzbe. Vagy egyet kajálni. Egy ebédre csak van pénzed. A normálisabb lányok fel is szokták gyakran ajánlani, hogy felezzetek. Onnantól csak rajtad áll, hogy tényleg olyan rossz az anyagi helyzeted, és belemész, vagy szólsz, hogy te szivesen meghívnád. Ha nem akarja, akkor feleztek, ennyi.

Ha beléd szeret, akkor nem a pénzedbe szeret bele (jó esetben), hanem a személyiségedbe, határozottságodba, férfiasságodba, és előbb vagy utóbb a külsődbe. Ennyi.

2018. máj. 12. 21:06
 18/27 A kérdező kommentje:
Pénzem az van valamennyi, mert folyamatosan gyűjtök, de a szüleimmel élek még. Már ez is egy olyan ok, amiért 100ból 98 nő elküldene.
2018. máj. 12. 21:10
 19/27 anonim ***** válasza:
Elég 2-3x, annál többet nem tanulsz úgy sem.
2018. máj. 12. 21:20
 20/27 anonim ***** válasza:
27%

#17 Amúgy itt az a kérdés, hogy a kérdező lelki támogatást, bíztatást, kedves de nem igaz szavakat + álomvilágot akar hallani tőlünk...

Vagy a kegyetlen és őszintí igazságot a helyzetéről, és egy akciótervet, hogy mit kell változtatnia, hogy bármi esélye legyen ebben a világban, ahol élet halál harc megy a nőkért...és ember embernek farkasa.

2018. máj. 12. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!