Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha prostival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha prostival voltam, akkor mekkora az esélye, hogy HIV -es lettem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja történt, csak orálra mentem. A lány 19 éves volt. (Én is)

Az orál gumi nélkül volt, más nem volt.

8 hétre rá lázam volt meg orrmandula gyulladásom.

Ez ugye az egyik tünete a HIV fertőződésnek.

Igaz, nekem amúgy is szokott néha...

Meg ami ellene szól, hogy a testvéremnek is volt láza 1-2 napos eltéréssel.

Viszont ami ismét HIV tünet lehet, az az hogy kiütés szerű pontok jelentek meg a péniszemen (ez szintén a 8 héten), viszont 2 nap után eltűntek.

Ez viszont lehet a gyógyszer mellékhatása is elvileg, amit az orrmandula/torok gyulladásra adnak. Ezt akkor ennek tudtam be, mivel ráadásul én többet vettem be mint amennyit az orvos mondott mert nagyon fájt a mandulám.

Viszont el telt pár hónap és utána olvastam a HIV fertőzés tüneteinek, s az is pont ilyen (is lehet), pont 6-8 hét között az aktus/fertőződés után.

A lány az lakásos volt, igényesebb azért mint pl. az utcai prostik, pl. mosott fogat, meg ragaszkodott hozzá hogy távozás (érkezésnél alap) előtt is zuhanyozzak.

De azért el tudom képzelni, hogy akár beteg volt.

Majd el fogok menni szűrésre, de szerintetek mekkora az esély erre, hány százalék?

Teljesen szűz voltam előtte, ez az orál volt az egyetlen szexuális élményem ezidáig...

2018. jún. 11. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem valószínű.
2018. jún. 11. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
4%

90%

Menj el vért adni.

2018. jún. 11. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
kb nulla százalék az esélye
2018. jún. 11. 16:23
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
0.00000001% az esélye. A hív szinte soha nem terjed orállal(kivétel sérült száj. Eleve a nyálban azonnal szétesik) és eleve kaukázusiként van esélyed rezisztenciára. kb 500 regisztrált HÍV fertőzött lehet ma. Még ha a duplája is a tényleges szám, még akkor sem valószínű, hogy pont találkoztál vele. E mellett a prostik 90% orálozik gumi nélkül. Gondolod, hogy akkor az összes AIDS-es? Pont azért merik bevállalni, mert a hpv-n és a herpeszen kívül a többi betegségre nagyon nem jellemző, hogy így terjedne.
2018. jún. 11. 17:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazad lehet, nagyon köszi! Azért még szűrésre elmegyek majd!

Amúgy a szájban az ilyen mikro sérülések, melyek nem is látszanak, de kb. minden fogatmosó ember szájában jelen vannak, az mennyire növeli az esélyeket?

Tehát tegyük fel, hogy HIV pozitív volt (ami ugye nem valószínű, de tegyük fel), s volt a szájában mikro sérülés. Abban az esetben már 100% a fertőződés esélye, vagy még úgysem lenne biztos, hogy elkaptam?

2018. jún. 11. 17:08
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Még mindig csökkenti az esélyét maga a nyál megléte. Tovább mint írtam, az európaiak bizonyos százalékának van rezisztenciája ellene. Elég hosszú lenne elmondani, hogy miért. De biztos hallottad már a sok paranoid fekete elméletet, hogy a fehérek találták ki a HÍV vírust, hogy kiírtsák a többi rasszt. Nyilván onnan jön, hogy bizonyos génnel rendelkezők, pláne ha homozigóták is, akkor van rezisztenciájuk
2018. jún. 11. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
A HÍV 1-2 teszt sosem árt, de tényleg szinte semmi az esély rá. Viszont a másik 2 vírus miatt lenne miért aggódni. De azok ellen annyit tehetsz, hogy vitaminok, illetve immunerősítők. Meg persze most hiába mondom, hogy ne stresszelj, mert az is csökkenti az immunrendszert. De pl a hpv-re férfiként van nagyobb rezisztenciád. Ki lehet kezelni, de hogy mennyi idő alatt az már más kérdés. Van akinél kb 1-2 hónap és olyan állapotban van, hogy már nem fertőző veszélyes, de van akinél meg 3 év szenvedés.
2018. jún. 11. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha jól tudom a herpesszel kb 20%-a találkozik a lakosságnak. A hpv valamely törzsét pedig a magyar nők olyan 40-45%-a hordozza, a férfiak meg olyan 35-40%-a. Persze ha élnek aktívan nemi életet. Nyilván ez egy örömlánynál többszöröse
2018. jún. 11. 17:19
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Ha ennyire fosol, ne menj sehova. Másrészt, ha igényeshez mész, nem futószalag szerűhöz, akkor 0 eséllyel kapsz el bármit is. Előbb lesz bajod egy buliban felszedett kiscsajtól, aki lepippant egy koktélért.
2018. jún. 11. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Egy nőnél akin napi 10 pasi végigmegy elenyésző az eséyl?

Ne vicceljetek már.

Van rá eséyl, jóval több, mint ha felcsípsz egy normális lányt valamelyik buliban.

Írtam már fentebb, hogy menj el vért adni. Szólnak, ha bármi gond van.

Bár úgy tűnik a kérdező ehhez is hülye.

2018. jún. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!