Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 27 éves srácnak kiknél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 27 éves srácnak kiknél van több esélye?

Figyelt kérdés
18 éves gimis csajoknál vagy 30 feletti nőknél? Annyi hogy max 18-nak nézek ki 27 létemre.

2018. máj. 10. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez veszélyes!
2018. máj. 10. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
A 18 éveseknél próbálkozz, főleg, ha fiatalabbnak nézel ki. Harmincas nőkkel alkalmi összejöhet.
2018. máj. 10. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

A 18 éves kiscsajoknál sok esélyed van

A mai lányokat ismerve mégtöbb esélyed van, ha van kocsid és /vagy házad, lakásod. Sajnos erre utaznak, ezért kell nekik idősebb pasi

2018. máj. 10. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Az értelmi színvonaladtól függ...
2018. máj. 10. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Én azt tanácsolom, hogy maradj csak a 18-28 éves korosztálynál. 33/f
2018. máj. 10. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Az a generáció vagyunk aki két tüz között van. Nagyon nehez nekünk a párkereses. Saját generációnknak nem kellünk. Idősebbekkel ha tisztelettel bánsz kedvelnel. 30+ os nők..

Fiatalabbakkal bunkónak lell lenni azok os szeretni fognak de haszontalan hulladékok sajnos a 98 után születetttek mert érzelmileg képtelenek elköteleződni. Csak a laza erkölcs buli meg fű...mondan hogy szexre jók de nem életcél az sem.

Nehéz a helyzet

25/F

2018. máj. 10. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló, amúgy ebben van valami, öcsém ez a korosztály és az egész haveri köre, ismerősi köre, lányok-fiúk vegyesen iszonyú felszínesek és sokukból hiányzik az empátia is pl., látom ahogy anyával is beszélnek, vagy egymással. Pedig rühellek maifiatalozni.
2018. máj. 10. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszi előző hozzászóló. Igazság hogy jó emberismerő vagyok.

Másik hogy ex barátnőm fiatalabb volt nálam és megismertem őt is meg a baráti körét is..egymást nevelik:buliba leszbicsók alap ha a barátnők mondják na és 15 év felett a cigaretta is ha csak az egyik szívja akkor a többi is fogja.

Meglehetősen akaratos volt az exem:kisujjamat nyújtottam egész karom lellett neki:egyszer fizettem a telefonszámláját utána elvárás lett úgy ahogy a kocsival való fuvarozás is akár két utcányira. Velem úgy beszélt mint a lábtörlőjével és kétszer aludt mással a kapcsolat alatt. A végén otthagyott másért. Szép mi?

Többi barátosnéja is hasonló mentalitás. Az erkölcs laza de az akaratoskodás megvan.

Én se szeretek mai fiatalozni de ezek félre sikerült emberi hulladékok lettek és aki komolyan gondolja velük az nagyon nagyon megbánja. Nekem életem hibája volt.

Empátia? Miután az utcán láttam új pasijával még ő kiabált velem sőt egy hónap múlva az utcán se ismert meg...

Ismerkedés ma igen nehéz dolog. Mert vannak rendes lányok de sajnos egyre kevesebb a mai telefonnyomkodós p*csák között és lehet hogy ezeket a normálisakat egy kalap alá vesszük...

97 utáni generációt el kell felejteni.

2018. máj. 10. 23:45
 9/13 anonim ***** válasza:
96 osak is úgyan ilyenek. 2 ilyen lánnyal is volt dolgom. Csak a külső, bulik stb. Aztán a bunkóság és érdektelenség.
2018. máj. 11. 08:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem már a 94 után születettek is rettenetesen felszínesek és sekélyesek. Ez a telefon is vicces téma, mert azt mondják, hogy a mai fiatalok kórja. De én azt látom, hogy ez inkább csak a lányokra jellemző. De a világ folyton változik senki nem tudja milyen lesz a mindennapi élet és hozzáállás 10-20 év múlva. Lehet szinte nem lesz réteg, vagy kör ahova ezek a mostani lányok beférnének. Aztán majd keseregnek 30-40 évesen, hogy egyedül vannak. Bár én nem is foglalkozom velük, mert én már sajnos 31 vagyok
2018. máj. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!