Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 20/5-ös mérettel rendelkező srácnak még engednétek az anált?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 23:50
1/8 anonim válasza:
Hát az egy kicsit durva lenne. :D Én nem hiszem, hogy bele mennék, de a hagyományos szex baromijó lenne.
2/8 anonim válasza:
Az anàlt egyébként sem engedem, de ekkora mérettel a hagyományos aktus is fájdalmas tud lenni, ha a méhszájat eléri.
5/8 anonim válasza:
A partnerem farkának a vastagsága kb. ekkora, csak nem ennyire hosszú. A hossza irreleváns, mivel nem kell mind a 20 centit betolni, inkább a vastagság az, ami megnehezítheti a dolgot. Mi már csináltuk párszor, és nem megengedtem, hanem én vágytam rá, hogy kipróbáljuk. Sikerült is, a kezdeti hozzászokás után nagyon kellemes érzés volt, de az is igaz, hogy sokáig és sokszor nem csináljuk, mert bármennyire is jó, én azért aggódom az esetleges hosszútávú következmények miatt.
34N
6/8 anonim válasza:
A hagyományos szexet sem, nem hogy az anált.
7/8 anonim válasza:
5 cm-es vastagság puszta gondolatától minden testnyílásom hermetikusan lezár. xD
8/8 anonim válasza:
(Nálam ez tényleg a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan kategória.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!