Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is kipróbálná, hogy milyen egy nagy farokkal élni, szexelni?
Én nagyon kipróbálnám hogy milyen amikor egy nagy farok megmerevedik napközben, hogy fér el. Meg milyen kiverni, meg milyen vele dugni. 20 centi hosszú és 5 cm vastagot próbálnék ki.
Más is kíváncsi erre?
Nekem 20/4,5-5. A jelenlegi batárnőm az első együttlét után azt írta hogy nem hiszi hogy találkozunk mert túl sok vagyok neki. Le voltam zsibbadva. Aztán mégis volt még egy randi és nagyon óvatos és visszafogott vagyok azóta is. Nem tehetem meg hogy bevadulok mert az a kapcsolat végégt jelentené
Volt még egy lány aki akimor meglátta visszalépett a szextől, nem is lett folytatás.
Szóval sok esetben hátrány. Volt hogy örültek hogy nagy de ez volt a rikább.
Egy átlag métettek olyan keményen és vadul tudod tolni ahogy csak akarod, és a nő ugyanúgy élvezi.
Akkor döntsd el mi a jobb.
Mekkora leboges lenne, ha minden ferfi 20/5-ost valasztana maganak, es mi pedig senkivel sem tudnank szexelni vadul, csak felig betolva, finomkodva.
Szinten volt “szerencsem” ekkora merethez. Senkinek nem kivanom. Eljenek az atlagos ferfiak! 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!