Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretnék ennyire szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnék ennyire szexelni?

Figyelt kérdés

Miért ilyen erős ez az ösztön? Csak szenvedés, ez hogy szinte egész nap csak a lányok testén jár az eszem.

Miért lett ilyen fontos ez az ösztön? A szaporodáshoz nem kell minden nap többször szexelni.

Mert még ha valaki könnyen tud lányokkal ismerkedni, annak szerencséje van, de az ilyeneknek mit én aki 21 éves létére csak 1x szexelt, annak csak szenvedés ez.:(

Ti hogy gondoljátok ezt?

Légyszi leírod a korodat és a nemed et is!

Köszönöm!

én 21f vagyok

2018. jún. 2. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

Én is nagyon szeretnék. Mert fantasztikus érzés. Már régen volt benne részem, és hiányzik. Ez normális. :)

21N

2018. jún. 2. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
96%

Mert a szex folyik konkrétan még a vízcsapból is.

Már lassan semmit nem tudnak eladni szexuális tartalmú üzenet nélkül.

És te éppen olyan korban vagy, hogy elég aktív lennél ilyen téren.

Ha lenne olyan lány, akivel tudnál szexelni hetente néhányszor, akkor nem lennél ennyire kiéhezve.

Mi az oka annak, hogy nehezen ismerkeds

2018. jún. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!