Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék enélkül szexelni?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve veszítettem el a szüzességem, és az aktus csodás, de a behatolás pillanatát még mindig gyűlölöm, érzem ahogy feszít a makk, és az nagyon kellemetlen, pedig nedves vagyok, és próbáltuk márúgy is, hogy bekentem neki síkosítóval de egyszerűen nagyon rossz ahogy érzem amikor széttágít! Lehet túl szűk vagyok, és soha nem lesz jó? Mindig szenvednem kell majd ezzel? Ez normális? Lehet bajom is?2018. máj. 31. 20:22
1/3 anonim válasza:
Erről inkább egy nőgyógyásszal konzultálj. Én is elég szűk vagyok, de az első 5-6 aktust kivéve sosem éreztem ezt amit te leírsz. Más is állhat a háttérben, én inkább megkérdezném :)
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt nagyon szűk barátnőm és gyorsan hozzám tágult! segíthetek? Beszélgethetünk? Privi? Képcsere?
3/3 anonim válasza:
Mekkora a pasid szerszáma? Van ám olyan h nem illenek össze emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!