Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves hölgyek! Őszintén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Őszintén kiváncsi vagyok arra hogy, létezik e köztetek valaki akit beindít ha egy srácon látszik hogy kanos?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy, egy hosszú parkapcsolat után felszabadult srác örülten kanos, amit szinte kontrollálni sem bír és látjátok rajta hogy legszívesebben szét tépne titeket, az beindít? Létezik olyan hogy ez egy nőnek/hölgynek/lánynak tettszen?

2018. jún. 6. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Leírtuk tisztán és érthetően a véleményünket. Valakinek bejön, valakinek nem, ezt el kell fogadni, nem pedig belemagyarázni, meg ráerőszakolni másokra azt, ami szerinted jó. A szex két emberen múlik, nem csak azon, amit az egyik fél akar.
2018. jún. 6. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De hát nem általános véleményt formáltunk. Hanem mindenki a sajátját. Ahogy érzi.

Nekem csak a pasim jön be ilyen téren és kész és hiába kezdek el fantáziálgatni egyszerűen nem jön be más. Sok mindenről fantazialok és ezt meg is osztom vele. :D

De ez nem része.

2018. jún. 6. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

figyelj, csapd ki a brét és utána válaszolj, akkor már kicsit jobban felfogod, hogy a csajoknak nem jönnek be a kanos idegenek! Az egyetlen kivétel, ha valami álompasi aki bárkit megkaphatna, de mégis neki csak az az egy lány kell.

Tudom nehéz férfiként felfogni, de a lányok máshogy működnek. Ha már volt egy hosszú kapcsolatod, akkor igazán tudhatnád. De azért, mert a hosszú kapcsolatban a párodnak tetszett, hogy kanos vagy, az nem jelenti, hogy a többi lánynak is tetszik, főleg azért, mert az exnek TE tetszettél és nem a kanosságod

2018. jún. 6. 14:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs kizárva hogy igazad van, köszönöm a véleményed, ha leépítésre volna szükségem személyesen keresnélek meg. Remélem nem te vagy azutolsó hozzászóló!!!🙂
2018. jún. 6. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló véleménnyel vagyok, mint az előttem szólók.

Ha az első v második randin uralkodnak el a pasi ösztönei, az határozottan visszataszító számomra. Ilyenkor általában nem is kerül sor a következő randira.

Viszont, ha eljutunk odáig, h én is szeretném odaadni magam, akkor nagyon beindít az, ha érzem, h a pasi miattam veszíti el a fejét, érzem, h kíván és legszívesebben széttépne a vágytól...

2018. jún. 6. 15:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed, tényleg csak hasonló mert a tied kompromisszumot és jóindulatot tartalmaz👍. Nyilván te is szeretnél megbizonyosodni arról hogy ki az aki neked udvarol, mégis jó érzéssel tölt el hogy bejössz az illetőnek, se ez bír izgató lenni korábban is, nem igaz?
2018. jún. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!