Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Őszintén kiváncsi vagyok arra hogy, létezik e köztetek valaki akit beindít ha egy srácon látszik hogy kanos?
De hát nem általános véleményt formáltunk. Hanem mindenki a sajátját. Ahogy érzi.
Nekem csak a pasim jön be ilyen téren és kész és hiába kezdek el fantáziálgatni egyszerűen nem jön be más. Sok mindenről fantazialok és ezt meg is osztom vele. :D
De ez nem része.
figyelj, csapd ki a brét és utána válaszolj, akkor már kicsit jobban felfogod, hogy a csajoknak nem jönnek be a kanos idegenek! Az egyetlen kivétel, ha valami álompasi aki bárkit megkaphatna, de mégis neki csak az az egy lány kell.
Tudom nehéz férfiként felfogni, de a lányok máshogy működnek. Ha már volt egy hosszú kapcsolatod, akkor igazán tudhatnád. De azért, mert a hosszú kapcsolatban a párodnak tetszett, hogy kanos vagy, az nem jelenti, hogy a többi lánynak is tetszik, főleg azért, mert az exnek TE tetszettél és nem a kanosságod
Hasonló véleménnyel vagyok, mint az előttem szólók.
Ha az első v második randin uralkodnak el a pasi ösztönei, az határozottan visszataszító számomra. Ilyenkor általában nem is kerül sor a következő randira.
Viszont, ha eljutunk odáig, h én is szeretném odaadni magam, akkor nagyon beindít az, ha érzem, h a pasi miattam veszíti el a fejét, érzem, h kíván és legszívesebben széttépne a vágytól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!