Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Őszintén kiváncsi vagyok arra hogy, létezik e köztetek valaki akit beindít ha egy srácon látszik hogy kanos?
a csajoknak nem tetszik, amikor a srácon az ösztönök kerekednek felül és nem tudja kontrollálni magát.
Ilyenkor ezek a kiéhezett pasik úgy viselkednek, hogy bárkit, bárhol megdugnának, még az se baj, ha előtte férfi volt, csak legyen valami lyuk. Ez miért imponálna egy lánynak?
az egyetlen amikor tetszik a csajoknak, ha a csávó akkor veszíti el a fejét, amikor meglátja pucéron a csajt. Az imponáló, hogy a teljesen hidegfejű, meggondolt srác meghülyül ahogy meglátja a csajt.
Hát nézd engem egy esetben indít ez be. Ha a barátomról van szó. Ő egyébként elég hidegfeju racionális típus.
De ha éppen öltözöm előtte vagy odaallok elé meztelenül akkor totál sokkot kap, mintha kikapcsolna az agya :D néz rám másodpercekig majd 'rámtamad' és szét akár szedni.
Na ez bejön nagyon is.
Illetve az is ha csak elé állok ránézek és esetleg atolelem apró puszit adok és érzem ahogy keményedik odalent. Azt is imádom. Tehát imádom érezni rajta hogy kanos.
De egy idegen csávó esetben abszolút taszitana. Sőt ha ismerkedés elején támadna le így akkor is.
24N
Dejól esik olvasni ezt, köszönöm! Kedves ez a szitu😍, és közelebb is áll ahoz amire kiváncsi vagyok, s ha jól értem nálatok is az ösztönök feszülnek egymásnak, és mivel már ismeritek egymást ér elengedni bátrabban☺️.
De van olyan hogy egy kanos srác beindít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!