Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves hölgyek! Őszintén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Őszintén kiváncsi vagyok arra hogy, létezik e köztetek valaki akit beindít ha egy srácon látszik hogy kanos?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy, egy hosszú parkapcsolat után felszabadult srác örülten kanos, amit szinte kontrollálni sem bír és látjátok rajta hogy legszívesebben szét tépne titeket, az beindít? Létezik olyan hogy ez egy nőnek/hölgynek/lánynak tettszen?

2018. jún. 6. 10:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem, nekem eleg taszto, mintha csak egy betomni valo lyuk lennek neki, mert ilyenkor neki mindegy...
2018. jún. 6. 10:27
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

a csajoknak nem tetszik, amikor a srácon az ösztönök kerekednek felül és nem tudja kontrollálni magát.

Ilyenkor ezek a kiéhezett pasik úgy viselkednek, hogy bárkit, bárhol megdugnának, még az se baj, ha előtte férfi volt, csak legyen valami lyuk. Ez miért imponálna egy lánynak?

az egyetlen amikor tetszik a csajoknak, ha a csávó akkor veszíti el a fejét, amikor meglátja pucéron a csajt. Az imponáló, hogy a teljesen hidegfejű, meggondolt srác meghülyül ahogy meglátja a csajt.

2018. jún. 6. 10:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Számítottam ezekre a válaszokra is, és igen ez elég visszataszító bír lenni, sőt pont ez a legszánalmasabb is sokak szerint, s habár feláll még a női bicikli látványára is nem feltétlenül tömnék be akármilyen lyukat. A kontrollálhatatlan kannoságba is lehet vinni inteligenciát, de az nem lehet izgalmas ha azt látod rajtam h szét tépnélek és re is eleresztheted az ösztöneidet??? Ösztönöket elengedni király bír lenni aki erre hajlamos, nem?
2018. jún. 6. 11:05
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
A nok mashogy gondolkodnak, mint a ferfiak. Szexualisan is. A sajat gondolkodasodat vetited ki rajuk. Ne tedd.
2018. jún. 6. 11:18
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

Hát nézd engem egy esetben indít ez be. Ha a barátomról van szó. Ő egyébként elég hidegfeju racionális típus.

De ha éppen öltözöm előtte vagy odaallok elé meztelenül akkor totál sokkot kap, mintha kikapcsolna az agya :D néz rám másodpercekig majd 'rámtamad' és szét akár szedni.

Na ez bejön nagyon is.

Illetve az is ha csak elé állok ránézek és esetleg atolelem apró puszit adok és érzem ahogy keményedik odalent. Azt is imádom. Tehát imádom érezni rajta hogy kanos.

De egy idegen csávó esetben abszolút taszitana. Sőt ha ismerkedés elején támadna le így akkor is.

24N

2018. jún. 6. 11:24
 6/16 A kérdező kommentje:

Dejól esik olvasni ezt, köszönöm! Kedves ez a szitu😍, és közelebb is áll ahoz amire kiváncsi vagyok, s ha jól értem nálatok is az ösztönök feszülnek egymásnak, és mivel már ismeritek egymást ér elengedni bátrabban☺️.

De van olyan hogy egy kanos srác beindít?

2018. jún. 6. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A csajokat, ha a sajat parjuk ilyen, az beinditja oket is. Egy vadidegen sraccal, aki ilyet lemuvel, attol viszont menekulnek. Nagyjabol ettol fogg az egesz.
2018. jún. 6. 12:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Beindít
2018. jún. 6. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Mint mondtam csak a kanos párom indít be. A többi egyértelműen nem.
2018. jún. 6. 13:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Az általános nézőpontokat ezzel kapcsolatban ismerem, nem erre vagyok kiváncsi. Ér elszakadni a sztereotípiáktól, és bele képzelni magatokat egy ilyen szituba. A kanossághoz nem csak visszataszító tulajdonságokat lehet kapcsolni szerintem(habár nem feltétlenül a romantika jut eszébe mindenkinek először😬), mindenkiben jelen van férfiakban és nőkben egyaránt. Én imádnám ezt tapasztalni egy lányon alkalmasint, és biztosra veszem hogy akadnak partnereim ebben férfitársaim között😆😇. Fordítva is lehetséges ez vajaon? Ez a gyakori, egy anoním közösség, ha máshol nem is itt igazán ér szabadnak lenni, és igazi véleményt kifejteni vállalva azt minden vele járó érzelmekkel, vágyakkal, gondolatokkal😉
2018. jún. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!