Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok ha szex közben a pasi kérdezés nélkül felnyomná az ujját a popsitokba?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 02:49
2/12 anonim válasza:
Kérdezés nélkül felpofoznám, de szól valószínűleg megengedem.
3/12 anonim válasza:
Kérdezés nélkül kiszállnék a farkából és kérdezés nélkül beletérdelnék az álló cerkába, aztán keresnék egy olyan pasit, aki nem látens köcsög.
4/12 anonim válasza:
Azzal a lendülettel felbekólintanám. :D
6/12 anonim válasza:
Megtette, úgy, hogy tudja, hogy nincs bajom az anállal, kivéve az anális ujjazással, na azt gyűlölöm. Megfogtam a kezét és kihúztam az ujját, és közöltem, hogy ha visszarakja én is felnyúlkálok neki random..
7/12 anonim válasza:
En szeretem, amikor masszírozás közben bedugja az ujját a popsimba, a vége úgy is egy jó anál szex lesz :D 19/L
8/12 anonim válasza:
Ráharapnék a farkára aztán a dildómat felnyomnám a pcsájába.
9/12 anonim válasza:
Érdekes, hogy a kérdés lányoknak szólt, mégis csupán egy lány hozzászóló volt, a többi férfi... szánalmas az észosztás...
10/12 anonim válasza:
Utolsó: miből gondolod hogy csak egy làny szólt hozzá? mert odaírta hogy 19/L?
Ne nevettess már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!