Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Mike Vogel jó pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Mike Vogel jó pasi?

Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ki?
2018. jún. 4. 01:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Rákerestem, és szerintem nem, nekem nem jön be!
2018. jún. 4. 01:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Keanu Reeves, na ő pl. egy jó pasi! :)

[link]

2018. jún. 4. 01:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Helyes,de nekem oreg.

N

2018. jún. 4. 02:28
 5/8 Orultseg123 ***** válasza:
Igen, ferfias
2018. jún. 4. 02:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Határozottan jó pasi, bár az a tipikis nyálasnak tünik.

Keanu Reeves szerintem az egyik legyhepyesebb pasi, raadásul emberileg is nagyon ott van.

2018. jún. 4. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem néz ki olyan jól. Bár csúnyának nem csúnya, de kicsit tényleg nyálasnak hat. De azt gondoltam volna, hogy nem lesz olyan akinek nem jönne be, mert én azt látom, hogy a mai fiataloknak tetszenek az ilyen típusok. Valaki írta, hogy férfias, hát... pont hogy nem. Bár ezt nem nekem kell eldönteni. Keanu Reeves valóban jobban néz ki, de valahogy őt sem tartom a világ legjobb csávójának. Annak ellenére, hogy a szemeit leszámítva fiatalon annak az embernek teljesen szabályos feje volt. Mint egy aranymetszéses anatómiai példázat. Egy ilyen nyilván vonzó az ellenkező nem számára. De talán ezért is láttam mindig csak szimplán jóképűnek és nem egy világszámnak, mert túl mesterkéltnek hat számomra a nagyon szabályos és majdhogynem "tökéletes" feje. Szándékosan írtam fejet, mert nem csak az arca, az egész koponyája, mindene szabályos
2018. jún. 4. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem csúnya, de nekem nem jön be.

Én a férfiasabb férfiakat kedvelem. Neki túl lányos az arca.

2018. jún. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!