Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez azt jelenti, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, 3 évvel idősebb nálam. Mindig nagyon néz engem (énis láttam, barátnőim is mondták), de nem lép. Zavartan viselkedik ha lát, mintha kerülné a tekintetem. De párszor már szemeztünk. Eddig kétszer írtam rá, nem beszélgettünk sokat, de egyáltalán nem érdeklődik, nem kérdez vissza. Van egy oldal (ask.fm), ahol névtelenül lehet kérdezni és valaki folyton egy olyan bandáról kérdezett, amit az ismerőseim közül csak ő szeret (meg ugye én). Érdeklem? Nem érdeklem? Kérlek, valaki segítsen kiigazodni.

2013. márc. 25. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Félénk a srác. Beszélgess vele. A bandátok jó inditás:D
2013. márc. 25. 17:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy focista. A focistákról az gondolná az ember, hogy nagyhangúak, mernek lépni. :D
2013. márc. 25. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyúlbéla.
2013. márc. 27. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges. :/
2013. márc. 27. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami közös ismerős által nem tudnál vele 1 társaságba keveredni? Hátha élőbe nyitottabb (ahogy levettem, csak neten beszéltetek eddig)
2013. ápr. 7. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne írj rá többször akkor!

Ha beszéltetek neten, akkor élőben nyugodtan ráköszönhetsz már, és mosolyoghatsz meg minden. Aztán ha úgy hozza a helyzet, válthatsz is vele pár szót De igazából nekem ebből az jön le, h nem tetszel neki, mivel miért ne akarna neten beszélgetni veled??? Ha kellenél neki, akkor sztem jobban hajtana..

2013. ápr. 14. 19:05
 7/9 anonim válasza:
Jajj te :) én is igy vagyok vele..:) nyugodj meg tetszel neki csak velem a különbség az...h a szemembe mondta h "tetszel" :D de azóta se történt semmi :) még puszi se..:) szóval vedd kezedbe az irányitást ;D nem gáz szerintem ha odamész dumálni vele:) komolyan :))
2013. ápr. 14. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi a f...

"Jajj te :) én is igy vagyok vele..:) nyugodj meg tetszel neki csak velem a különbség az...h a szemembe mondta h "tetszel" :D"

Hát komolyan mondom nő vagyok, de nem értem a fajtámat... Honnan a f.szomból tudod, hogy tetszik neki a lány??? (Bocs, kérdező, nem OFF, ahogy ő, én sem tudom, de ez a válasz abszurd...) Lehet, csak valakire emlékeztette, vagy furcsán nézett ki vagy isten tudja miért, megleste, de ez még nem azonosul a nyílt érdeklődéssel!! Az érvelést meg pláne nem értem... Jó neked, hogy a szemedbe mondta, de ez hol azonosul az ő problémájával, ami még csak a "felmérésig" jutott el??

Fuh...

Kérdező: Ha tetszik, azt tanácsolom, hogy ne várd a sült galambot a szádba, hanem menj oda beszélgetni.:) Ott majd rögtön kiderül minden. Fő, hogy ne loholj utána, ha tényleg ilyen kis béna, hogy már 2x is ráírtál, de még csak nem is érdeklődik, akkor ebből nem lesz semmi.

Hajrá!

2013. ápr. 14. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, hagyom a fenebe a sracot.:)
2013. ápr. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!