Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem?
Ne írj rá többször akkor!
Ha beszéltetek neten, akkor élőben nyugodtan ráköszönhetsz már, és mosolyoghatsz meg minden. Aztán ha úgy hozza a helyzet, válthatsz is vele pár szót De igazából nekem ebből az jön le, h nem tetszel neki, mivel miért ne akarna neten beszélgetni veled??? Ha kellenél neki, akkor sztem jobban hajtana..
Mi a f...
"Jajj te :) én is igy vagyok vele..:) nyugodj meg tetszel neki csak velem a különbség az...h a szemembe mondta h "tetszel" :D"
Hát komolyan mondom nő vagyok, de nem értem a fajtámat... Honnan a f.szomból tudod, hogy tetszik neki a lány??? (Bocs, kérdező, nem OFF, ahogy ő, én sem tudom, de ez a válasz abszurd...) Lehet, csak valakire emlékeztette, vagy furcsán nézett ki vagy isten tudja miért, megleste, de ez még nem azonosul a nyílt érdeklődéssel!! Az érvelést meg pláne nem értem... Jó neked, hogy a szemedbe mondta, de ez hol azonosul az ő problémájával, ami még csak a "felmérésig" jutott el??
Fuh...
Kérdező: Ha tetszik, azt tanácsolom, hogy ne várd a sült galambot a szádba, hanem menj oda beszélgetni.:) Ott majd rögtön kiderül minden. Fő, hogy ne loholj utána, ha tényleg ilyen kis béna, hogy már 2x is ráírtál, de még csak nem is érdeklődik, akkor ebből nem lesz semmi.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!