Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem kattint rám MSNen csak nagyon néha, az azt jelenti, hogy nem érdeklem annyira? Vagy ez azért nem ilyen egyértelmű? 18/L
ezt komolyan egy 18 éves lány kérdezi?
édes istenem... -.-"
ez már volt kérdés.
és de, egyértelmű. pont tegnap döbbentem rá, hogy a fiúk nem taktikáznak, ha akarnak valakit, lépnek... legalábbis a tökösebbek. de ha nem magabiztosak, akkor is írnak, ha bejössz nekik. csak a lányok magyaráznak be dolgokat a nyilvánvaló mögé...
17/L
1. vagyok.
Ilyen az élet, mint a 3. hozzászóló is írta.
Ha valaki tetszik, akkor bármit bemagyarázol magadnak. Saját tapasztalat :)
Lehet, hogy azt jelenti, hogy mostanság sok a dolga, és nem igazán van ideje. Vagy ha van akkor inkább alszik mert fáradt. Ez nem egyértelmű. De ha érdekel akkor írj rá te.
üdv
Attól függ...Ha nagyon érdekled akkor tuti azon van, hogy mindig beszélhessen veled. Én is áltattam magam, de nem kellett volna! A tetves anyjukat a köcsög pasiknak télleg!!!!!
Az oké, hogy néha dolguk van,. de....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!