Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Mikor írjátok, mondjátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mikor írjátok, mondjátok, hogy nem kell kopasz pasi, az mire vonatkozik?

Figyelt kérdés

A) Minden kopaszra.

B) A Vin Diesel/Jason S., tehát akinek jól áll pasik kivételek?

2018. jún. 4. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kopasz azt jelenti, hogy kopasz, magyarul minden kopaszra. ( Nem lány vagyok. )
2018. jún. 4. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, de egyszer egy nagyon aranyos csaj azt mondta nekem, hogy amelyik pasi igazán helyes, az kopaszon is helyes
2018. jún. 4. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az intimszőrzet ugrott be.
2018. jún. 4. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
A pénztárcája ne legyen kopasz.
2018. jún. 4. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon ritka, akinek jól áll.
2018. jún. 4. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Az olyan pasik, akikhez passzol (mondjuk akiket te is említettél példa gyanánt), eleve nem olyan karakterek, amilyenekre én bukni szoktam, mert meg lehet kövezni, de imádom a kisfiúsan bájos, kissé talán feminin férfiakat. Persze jöttek már be emberek úgy, hogy külsőre egyébként nem voltak a zsánereim, szóval semmit nem zárok ki, de alapesetben azt mondanám, hogy igen, minden kopaszra vonatkozik.
2018. jún. 4. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden kopaszra
2018. jún. 4. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Minden kopaszra.

Számomomra gusztustalan.

Az olyan pasikat szeretem akiknek van hajuk és hasonlítanak Robert Downey Jr-ra vagy Tom Hiddleston-ra.

23/N

2018. jún. 4. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Nálam nem kizáró ok a kopaszság, vannak pasik akiknek eszméletlen szexin áll.

De nem mindnek nyilván.

És a kopaszodás nem szexi. Akkor tolja le az egészet és adjon az igényes ápolt megjelenésre.

2018. jún. 4. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek áll jól, de sok esetben nagyon tetszik, ha amúgy lenne haja, de teljesen simára borotválja. 27/N
2018. jún. 20. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!