Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a papucsabb pasik izgulna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a papucsabb pasik izgulnak az alárendeltségi helyzetre szex közben? 19/l

Figyelt kérdés

2018. jún. 3. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül :) Én domináns vagyok, de ha megfelelő a partner akkor izgató a gondolat, hogy átadom magam neki.
2018. jún. 3. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem
2018. jún. 3. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
hát én sem vagyok egy papucs típus, de ez a szitu azért eléggé megmozgatja a fantáziámat...
2018. jún. 3. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg pont fordítva. A papucs azt élvezi, ha végre már ő lehet a főnök.

Akiknek pedig női alárendeltjei vannak, ők pedig élvezik, ha végre őt nyomják el.

2018. jún. 4. 01:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Általában azok az alárendeltek akiknek valami vezető beosztása van... Az elnyomottak meg dominálnak inkább. :)
2018. jún. 4. 07:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem jellemző, inkább talán pont fordítva működik a dolog:

Paprika 2 János élvezettel uralkodik az ágyban, mert az éleben egy nímand, akinek mindíg megmondják...

A legtöbb partnerem szub volt, ennek ellenére tetemés részük kökemény harcos az életben (karrier, felelősség, hatalom tekintetében)

F/40/dom

2018. jún. 4. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
A cipóbbek, szandálabbak is.
2018. jún. 4. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Én pl szeretem alávetni magam egy nő akaratának. Azt is szeretem, ha aláz egy nő. Bár ilyenben még nem volt részem, az alárendelt szerepkörből is csak minimális...
2018. jún. 23. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jún. 23. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!