Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és kivel. Hol szexeltetek először? L/20
1 éve és 4 hónapja egy haverommal az ő szobájában. 18 éves voltam.
Igaz, hogy nem jártunk, de nem azért veszítettem el vele, mert "legyen már valaki", hanem mert úgy éreztem, hogy vele szeretném, nagyon bejött, talán még szerettem is (tudom, hogy furán hangzik, de akkor szerelemnek éreztem, utólag fellángolásnak látom). A lényeg, hogy utána hiába szexeltem egy olyan fiúval, akivel szintén nem vagyunk együtt, de nagyon szeretem, nem bántam meg, hogy vele veszítettem el. Sőt, azt bántam volna meg, ha a második fiúval veszítem el.
Arra szeretnék kilyukadni, hogy nem feltétlenül rossz, ha nem a barátoddal, vagy a szerelmeddel veszíted el.
20/L
Az elso barátnommel csináltam 21 évesen. En is cikinek éreztem akkor, de nem mondtam el senkinek, hogy még szuz vagyok. Meg volt a storym, amihez mindenkinek tartottam magam, ha szoba jott valahogy a sex tema. Es utána amikor eljott az ideje, megtortént.
Ha te nem érzed magad készen rá, vagy netán testileg nem vonz az egész, akkor nem kell vele sehova sietni. 20 évesen tokre normális, nem vagy semennyire "elkésve".
27F
16 éves voltam.
A srác szobájában történt.
Haverkodtunk egy ideig, aztán egyszer szóba jött, hogy én még szűz vagyok és mi lenne ha...
Aztán megtörtént, végül szexkapcsolat lett belőle, ami kb fél évig tartott. Ő is szűz volt még.
Utólag nem bánom, hogy vele vesztettem el, mert jól éreztem magam vele. Azt bánom, hogy már nincs köztünk olyan, haveri/baráti kapcsolat, mint az elején. Bár ez már évekkel ezelőtt történt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!