Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi együttlét után szexeltetek először a szerelmeddel?
Mi a barátnőmmel 4 hónapja vagyunk, együtt, de még nem láttuk egymást meztelenül, sajnos. Ez szerintetek baj ennyi idő után? Még mind a ketten szüzek vagyunk. A barátnőm 17, én 19 vagyok.
Hogy vegyem rá a barátnőmet a pettingre?
Köszi!
mi 1 hónap után szexeltünk, de előtte 8 hónapig ismerkedtünk
figyelj próbáld meg vele megbeszélni hogy miket szeretnél
én 23/F bnőm 25/F és 6 éve vagyunk együtt
1 év.
De én 15 voltam amikor megismertem. 16 éves voltam amikor lefeküdtünk. 5 és fél évig voltunk együtt..
Közeledj felé, simogasd, csókolgasd.. biztasd. Ha nagyon nem akarja ne erőlködj.
Hogy baj-e? Nem. Valószínű a lány még nincs rá felkészülve.
Teremts alkalmat, hogy mar elotte sejtse hogy mi lesz. A csajok is szeret erre rakeszulni. A petting pedig jo otlet, nem kel egybol betenni tovig. Jo lenne ha megismernetek kinek, mije, hogy mukodik.
Tehat ha nincs otthon senki nalatok, s ezt a csaj is tudna elore. Ha esetleg utalsz ra, hogy mi lenne ha akkor egymassal foglalkoznatom. Erteni fogja. Nem kell nyiltam zavarba hozni, hogy "de a szadba elveznek mint a filmeken"....
Ha szeretne mar o is akkor benne lesz. Ha meg nem akar vagy nem tud ott lenni azt is meg kell ertened.
Hova akarsz sietni?
Igaz mi már idősebbek voltunk és nem voltunk szüzek én 23 párom 26 volt és 5 hónap után szeretkeztünk először
Szüzességemet 19 éves korom elött 2 hónappal vesztettem el.
Attól hogy ma divad 14-15 meg 16 évesen orrba-szájba kefélni . Még nem kell siettetni a szexet.
Nem kell rögtön dugni
Előbb ismerjétek meg egymást később pettingeljetek. Jó sokat hogy megismerjétek egymás testét hogy kinek mi a jó. Utánna jöhet a szex.
23 N
MINDKETTEN SZÜZEK VOLTUNK.
Akkor 1 hónap után láttuk egymást meztelenül és kezdtünk el orálisan szexelni kölcsönösen. Újabb 2 hónap után (összesen 3 hónap) volt az, hogy először szeretkeztünk.
Én 18, ő 17 voltunk.
Így felnőtt, nem szűz emberként azért maximum pár hét ismerkedés és 5 randi után összejön már a szex.
Téged pedig tényleg sajnállak, amiért ebbe a gyönyörűségbe még nem kóstoltál bele.
Második randin petting, harmadikon lefeküdtünk (kb. 5-6 nap).
De felnőttek vagyunk, feleslegesen minek húzzuk. Ez volt másfél éve lassan, azóta együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!