Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szexuális élete azoknak, akik már legalább 10 éve együtt vannak? Olyanoktól kérdem, akik ilyenben élnek.
Amikor éppen van szex, akkor jó. A minősége nem változott. De a gyakorisága annál inkább, illetve általában kevesebb idő van rászánva, mint korábban.
Az én részemről nem változott semmi, a párom részéről annál inkább. Neki a TV, az evés, meg a pihenés fontosabb, mint a házasságunk.
Én számtalanszor próbáltam a helyzetet menteni, javítani, egy ideig működött, de miután semmi próbálkozás nem volt a másik oldalról, belefáradtam.
Amúgy éppen egy elég nagy házassági válságban vagyunk, tehát konkrétan jelenleg nincs is abszolút semmilyen szexuális dolog köztünk.
Közel 12 éve vagyunk együtt.
Nálunk az összeköltözés és az első gyerek óta, sokkal másabb a szexuális életünk, de még mindig többet szexelünk mint a kapcsolatunk kezdeti éveiben, kb heti 5-6 szex is belefér, előtte olyan 2-3 ha volt már nagyon örültünk
10 éve vagyunk együtt
Fenomenális! Végigjártuk az összes stációt, az ebédidőben hazaugrós egyperces numerától kezdve a fél éjszakát betöltő szeretkezésekig, de sohasem tudtuk megunni. Félszavakból, egy pillantásból tudjuk, ha a másik éppen kemény dugásra vágyik, vagy akár csak szex nélküli intimitásra, ölelkezésre. (Mondjuk a korunkból kifolyólag az utóbbi két évben már csak heti egyszer szeretkezünk, de az intimitás továbbra is része az életünknek.)
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!