Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális olyanoktól akik együtt élnek?
Figyelt kérdés
Először mikor összeköltöztünk, nagyon sokat szeretkeztünk, heti szinte minden nap. Ez úgy kb egy év múlva már csak heti 2, ha szerencsém van 3 alkalom, és azt is én kezdeményezem, pedig én vagyok a nő. Nem vagyok a világ legvonzóbb nője, ezt elismerem, de azért nagyon csúnya se, viszont így már úgy érzem hogy az vagyok, és hogy nem is tetszek már neki. Hozzám se nyúl. Szerintetek ezzel mit kezdjek? Mondja hogy szeret, és mondjuk hogy érzem is, de mégis.. milyen ez így? Mit tanácsoltok? Huszonévesek vagyunk mind a ketten.2015. febr. 4. 11:49
1/6 Jázi :) válasza:
Elmúlt az újdonság varázsa. Beszéltetek erről?
Női praktikákat simán bevethetsz. Viszont,hogy ő is változzon kicsit, mindenképp beszélnetek kell erről.
2/6 A kérdező kommentje:
Nála azok nem működnének.. És említettem már neki, de azt mondta egyszerűen nincs hozzá kedve, de azért szeret. :(
2015. febr. 4. 11:53
3/6 A kérdező kommentje:
És örülnék ha nem kéne könyörögnöm, mégis én vagyok a nő, neki kéne lépnie.. :')
2015. febr. 4. 11:54
4/6 Jázi :) válasza:
Ha megpróbálod csábítani akkor sem lép?
Nem lehet,hogy szeretője van?
5/6 A kérdező kommentje:
Jajj pont ettől félek.. nem, nem nagyon lép akkor se. Mondjuk nem is vagyok túl csábító.
2015. febr. 4. 12:05
6/6 anonim válasza:
hány évesek vagytok? két nővel élek szexuális kapcsolatot de ez nem befolyásolja a másik partner el hanyagolását, vagy kívánását, van olyan nap, hogy mind a kettővel csinálom ugyan azon a napon ! pedig 43 éves vagyok ! és a hölgyek tudnak egymásról!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!